Vores sommerferie i år

Fødselsdagsweekend

Jeg er simpelthen så træt i dag, og jeg glæder mig til at gå ombord på flyet til Gatwick om en halv time, hvor jeg kan snuppe en morfar. Jeg skal et hurtigt smut til London i arbejdsøjemed og jeg har “desværre” næsten en hel dag i London for mig selv. Nå, men jeg er træt fordi weekenden har været lidt for fuld, og der fungerer min hjerne altså som mine børns; når der har været gang i den med indtryk og (egne) krav om at være på, så har den brug for søvn og hvile for lige at restituere lidt. Jeg måtte vække børnene blidt i morges 8.30, da vi skulle ud ad døren 9.15, så jeg kunne nå at aflevere dem på morfars arbejde og så nå i lufthavnen i tid til at nå en second breakfast 😉

fredag havde vi inviteret familien til fejring af Ayas fødselsdag, som ægte er i morgen. Der er desværre altid familie som er smuttet på ferie, når det er blevet tid til at fejre hende, men vi var alligevel 17 stykker og et godt hold.

Hun havde en dejlig aften og blev godt forkælet, og med stort smil. Og uden at jeg havde tænkt over det, stod jeg for madlavning og lagkager, som ellers er en opgave Nicolai naturligt har påtaget sig, så det var til stor overraskelse for ham og jeg 😁

Tvillingerne blev til overnatning og inden børnene faldt i søvn, konfiskerede vi alle iPads og telefoner og informerede om, at der ikke blev tændt for noget fjernsyn den næste morgen. Fordi vi har den kraftige mistanke, at vores børn flyver op i weekendmorgenerne netop pga fjernsynet, og det er ikke fordi de ikke må se fjernsyn, men når weekenden ser ud som den der lige har passeret, så skal vi altså alle herhjemme på matriklen have så meget søvn som muligt. Og folkens! Det virkede 💪🏼 Og har gjort det søndag og i dag også.

Retur til lørdag hvor de skønne børn også selv gik op efter morgenbrød og juice til os. Altså altså! Alvin og jeg skulle lige fikse et par gaver i byen, og da vi kom hjem var det med kursen mod Roskilde, eller rundt om Roskilde pga festivalen, for at aflevere tvillingerne og for at fejre tipoldes 93 års fødselsdag til 3 retters frokost, som hun i år måtte erkende skulle holdes andre steder end i hendes lille have, da familien år for år udvides. Hun er stadig en frisk dame, og jeg elsker at hun for ni år siden kunne fejre sin fødselsdag ved at få tipoldetitlen. Hende og Aya deler nemlig fødselsdag ❤️

Vi var hjemme i Køge igen ved 18tiden og tog nogle timers effektiv arbejde i haven og børnene et par timer med fjernsyn og iPads.

Søndag havde vi sat vækkeuret, da der igen kom et arbejdshold forbi bestående af Nicolais (og min?) svoger og mine forældre.

Vi knoklede på i tre timer, og Alvin kom til piratfødselsdag hos en af drengene fra hans kommende klasse, og da den sluttede var Nicolai racet afsted på motorcyklen mod Hvidovre, hvor jeg og ungerne fulgte trop med de tre smarte havestole som vi gav oldemor i fødselsdagsgave. For hun blev så fejret i går, og det var helt stille og roligt og hyggeligt og niece Nora viste os alle sine første skridt. Det gjorde os alle meget stolte kan I nok forstå!

Vi havde egentlig forestillet os at vi skulle arbejde en time eller to med fliserne i baghaven når vi var retur, men alle mand var enige om at det eneste vi gad, var et karbad og Stranger Things i sofaen. Så det var det vi gjorde med god samvittighed.

Når jeg kommer hjem natten til onsdag, så er der ikke mange aftaler i min og Nicolais arbejdskalender, så vi burde komme lidt ned i gear inden vi rammer ferien om to uger 😎

Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores sommerferie i år