Weekenden der inkluderede børnefødselsdage, voksenfødselsdag og Skt. Hans

Kun en weekendblog?

Vi er tydeligvis ikke alle herhjemme gået på sommerferie endnu. For mit vedkommende er der rigeligt med arbejde både jobmæssigt men også herhjemme, hvor husrenovering og makeover af haven tager pænt meget af den overskydende tid der er. Det lyder som sur røv, men altså, det er det ikke! For vi har iblandt dette også tid til at nyde sommeren (da den var her), og diverse arrangementer som der også er mange af.  Og så hygger vi os også med de små (og store) projekter herhjemme. Så alt er godt, bare ikke helt aktiviteten herinde. Men jeg er endnu ikke klar til at lukke bloggen ned, selvom det bestemt har været oppe at vende den seneste tid, da jeg ikke helt synes det er optimalt at opdatere på livets status blot en enkelt gang om ugen. Men jeg holder fast, for den giver mig noget afløb af en slags, og jeg ved også at det blot er for en periode, at tiden ikke lige er til at opdatere herinde de 2-3 gange om ugen, som ligesom er min vision. Men det skal nok komme igen. Og hvis ikke, så er jeg mere aktiv på instagram, hvor I er mere end velkomne til at med.

I fredags gik jeg og børnene op i byen og blev mødt af flere studentervogne på vores vej. Det rører mig hvert eneste år, og i år fik den gamle her tårer i øjnene under solbrillerne. For mig skyder det altid sommeren igang, når de glade og frie studenter råber og trutter, og deres glæde og frihed smitter. Og nu bor vi ud til den mest trafikerede vej her i Køge, hvor studenterne har suset forbi fredag, lørdag og søndag, og det har givet ekstra smil på læberne. Nå, men børnene og jeg brugte flere timer i byen for at få købt sandaler til dem og alt muligt andet også. Alvin fandt sin skoletaske, og da han pegede på en skoletaske uden Ninjago, var det om at slå til ;-). Jeg selv fik oså købt et par nye sandaler, denne jakke nedsat til 300kr og en Rains rygsæk nedsat med 70%, som bliver god til festival. udover det fik vi også styr på flere fødselsdagsgaver, og spist lidt koldt. Nicolai havde tændt op i grillen, og sørget for lækker mad til de trætte shoppende… Disney blev set på ipad’en udendørs, og i et øjeblik lod vi som om, at vi ikke havde byggerod rundt omkring os, og gav vores hus og by roser, og nev os mentalt i armen over vores liv pt.

Lørdag tog vi til Gadstrup hvor der intet manglede. Vi fejrede Emilie og Sebastian med solskin, varme, brunch, lagkage, kolde drikkevarer, haveleg og hoppeborg. Helt perfekt. Alvin og Nellie ville gerne blive i Gadstrup, så Aya var enebarn resten af lørdagen. Hun hjalp til i haven, og nød at have sine forældre sig selv, ligesom vi nød at have hende for os selv. Hun blev puttet i vores seng, og jeg lagde mig ved siden af hende et par timer efter, og faldt i søvn imens jeg holdte hende i hånden. Nicolais smed sig ned på børnenes madras ved siden af dobbeltsengen, og alle tre sov skønt den nat. Jeg sover godt med børnene i sengen, hvor det ikke helt er tilfældet for Nicolai, så alle var tilfredse med dén løsning, som er så sjælden nu om dage. Børnene falder i søvn sammen i Ayas seng, og går så ned sammen i løbet af natten og sover videre sammen på madrassen ved siden af vores seng. Det spiller, og det er sgu fjjollet, at vi i flere år rendte frem og tilbage fra soveværelse til børneværelse(r), for at børnene skulle blive i deres egne senge. Hvis vi skulle have et barn mere, tror jeg ikke at vi ville bruge så meget krudt på det. Det vigtigste har og er stadigvæk, at de er trygge nok til at falde i søvn  af sig selv i deres seng(e), og så er der perioder, hvor de bliver liggende i egen seng hele natten – og andre hvor de har brug for trygheden hos os i løbet af natten.

Søndag morgen satte vi vækkeuret, for vi havde inviteret et arbejdshold på besøg. Kl. 8 spiste vi morgenmad i varmen udenfor, og lidt efter var vi igang med at knokle. Min mor fik malet soklen på bagsiden af huset, og vi andre slæbte fliser og rev buske ned, og kørte i pendulfar til genbrugsstationen. Og sørgede for at holde væske- og saltbalncen i nogenlunde stand i de 35 grader, som den var op at ringe på på et tidspunkt! Kl. 15 var det for varmt og vi satte kursen mod marinaen og hoppede i det dejlige vand, og snuppede en milkskake fra Stacy’s til turen hjem. Kræfterne var derefter brugt op og vi takkede arbejdsholdet for deres store indsats, og tilbragte aftenenen på sofaen. Vi har stadig en del arbejde at gøre i baghaven inden gartneren skal til, og det håber jeg at vi kan nå i løbet af aftenerne her i ugen, da weekenden igen er fyldt godt op med arrangementer inkl. Ayas fødselsdag for familien. Så sidder I derude og savner at rive fliser op, så skal I være velkomne her i Køge. Vi har masser!

-Sebrina

2 kommentarer

 • Mette o

  Hvad skal i give for en gartner? Og hvad skal de præcis lave?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • De Normale.

   Hej Mette!
   Vi skal have fældet fire træer, og så egentlig blot have en græsplæne i baghaven, så der skal udjævnes med jord og sås græs, og det skulle løbe op på 20.000.
   Kh Sebrina

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekenden der inkluderede børnefødselsdage, voksenfødselsdag og Skt. Hans