Derfor har her været så stille

Weekenden

Nu hvor nyheden er ude, så er det lidt nemmere at køre den normale rutine herinde igen 😉 Der skal nok komme meget mere om graviditet, men hverdagen (og weekenderne!) buldrer jo fortsat afsted, og nu omhandler det lige den sidste sommerweekend vi havde. Og hvilken én af slagsen!

Fredag stod for mit vedkommende på sommerfest med arbejdet. Jeg havde en off dag det meste af fredagen, så jeg sprang aktiviteten i Københavns gader inden selve festen over, og stødte til da middagen indtraf. I de smukkeste omgivelser i IDA konferencecenter, og den lækreste buffet jeg nogensinde har fået! Jeg havde dullet mig op, panikkøbt en kjole (hurra for mono i Køge), og tog stilletterne og læbestift på. Jeg fik snakket, grinet, danset og ømme fødder, og det endte med at blive alt andet end en off dag. Et godt arrangement UDEN tømmermænd dagen derpå. Og jeg kunne køre bil og smide en kollega af på vejen. I hele min gymnasieperiode, og også tidlige år på sygeplejestudiet, festede jeg ofte uden alkohol, så jeg “lærte” at feste uden alkohol i blodet, og jeg kan da heldigvis stadigvæk! Nicolai og børnene gik op til festugen, hvor der var gode muligheder for hurtig aftensmad og festlig stemning. De gik dog hjem derefter og så Disneysjov og Alle for 1. Hvorfor også rode ved den rutine….

Lørdag morgen blev vi vækket af vækkeuret. Nicolai skulle til kick-off og vi andre til 5års fødselsdag i Birkerød, som afsluttede på Bakken. Med hvad der føltes som resten Danmark. Hold nu op med mennesker, sol og varme!

Men et hit, naturligvis. Jeg havde heldigvis på forhånd informeret børnene om, at vi skulle hjem til Køge igen omkring kl. 17, så jeg undgik fandme “neeeej vi vil ikke hjem” scenen. Halleluja, for jeg var godt brugt dér, og det betyder altid en kortere lunte, men den var slet ikke i nærheden af at blive antændt. Alvin sad med lukkede øjne og åben mund på bagsædet, lige så snart vi var trillet væk fra p-pladsen, og Aya sørgede for at forsyne mig og hende med vand og Läkerol, og snakken om løst og fast. 30 minutters kvalitid oppe på forsæderne imens Alvin lagde an til at spolere aftenputningen ;-).

Men ganske fornuftigt med den halve times lur for hans vedkommende – ja altså jeg kunne bestemt også have brugt én, men drak mig en iskaffe fluks da jeg var hjemme, og så fik vi besøg af venner, som havde taget hele vejen fra Amager til Køge downtown for at feste. Jeg fik vist hyblen frem, blæret mig med vores grønne smukke græsplæne i baghaven, og så gik vi alle med op til den store glade fest i Køges gader. Så trætheden blev gemt væk i nogle timer. Vi fik suget lidt af den glade stemning til os, inden jeg beordrede os hjem 20.30. Det var altså sengetid. Nicolai var tidligere hjemme end jeg havde troet, så jeg sendte ham op i byen for at få lidt shots og fest, så jeg kunne have sofaen for mig selv, eller blot bare gå tidligt i seng med god samvittighed ;-). Han gjorde ingen beklagelser! På vej derop kunne lynene anes i horisonten, men det forblev desværre ikke i horisonten. Et voldsomt uvejr ramte Køge lige inden the minds of 99 skulle slutte festugen af med et brag, og koncerten måtte desværre aflyses. Det var simpelthen for farligt! Nicolai og det selskab han hyggede sig med, søgte ly på the irish, og gav den ellers op med shots und so weiter. Nicolai var dog allerede hjemme i huset igen ved en 1tiden med en lavere promille end resten af selskabet vist havde, haha.

Søndag morgen var vi også nogenlunde tidligt på pletten. Alvin kunne ikke vente med at komme i sit piratoutft, men måtte tålmodigt vente med at komme afsted til den piratfødselsdagsfest kl. 10.

Vi andre tog det lidt mere stille og roligt med Mads & Monopolet på podscast, kaffe og morgenkåbe. Det var så tiltrængt kan jeg garantere. Vi fik nosset os sammen til at komme i tøjet of få hentet Alvin, og så ind til en rolig fødselsdag i Hvidovre.

Lige efter bogen sådan en første efterårsdag. Og da min bror inviterede på mørbradgryde til aften kunne den første efterårsdag i 2019 slet ikke slutte bedre. Vi var bagud på indkøb og tøjvask, men pyt, det hele flasker sig jo alligevel, og vi var ikke længe om at falde i søvn søndag aften.

-Sebrina

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor har her været så stille