Decemberdagbog #8

Decemberdagbog #9

Jeg kom til julefrokost i sølvkjole, høje hæle og boppet hår i fredags. God makeup og bling i ørerne. Såååååå dejligt!! Fik danset og sunget og hygget mig med mine søde (fulde) kolleger. Kørte én til skadestuen som måtte have fem sting, og kørte en anden kollega hjem. Var selv hjemme allerede 01.15, så der har altså været gang i den. Og selvom jeg var tidligt hjemme og naturligvis uden promiller, så var jeg ret mærket dagen derpå. Den brugte vi i en mørkegul hal i Hvidovre, for at heppe på min bror og hans indendørs fodboldhold. Søndag kom mine sygeplejeveninder og deres familie til Køge for at julehygge, og det var fantastisk at have dem her. Men søndag aften var jeg også færdig. Det var vi allesammen! Så det var kort fortalt sidste weekend.

Mandag nåede jeg lige ud på arbejdet, og så ringede Aya og fortalte at ørerne altså gjorde ondt. Så hjem med hende og mig og få fat på ørelægen. Når det angår Ayas ører, så trækker vi den ikke, da hun har en historik med mellemørebetændelse, dræn, fjernelse af polypper og alt det der, så der kan jeg endnu ikke tage det roligt. vi fik en tid næste dag, og der kunne kun måles lidt undertryk, og Aya havde det også bedre. Så næste gang kan vi nok godt trække den og se tiden an 😉 – medmindre hun får det værre og får feber. Ellers er vi generelt ret cool omkring børnenes sygdomme, men lige omkring ørerne – der forestiller jeg mig det værre end det nok er. Så mandag og tirsdag foregik for det meste hjemme i sofaen, hvilket passede ganske glimrende, da mandag nærmest var én lang plukkeve. Så meget at jeg sgu blev bekymret. Men tirsdag var alt normalt igen, så hvad det lige drejede sig om ved jeg ikke – nok bare en forklaring, at det er 3. barn? Har i hvert fald været forskånet de sidste tre dage nu. Altså for ekstra plukkeveer, for plukkeveer, det har jeg. I dag er det ugeskifte, og jeg er det man kalder for 29+0 0g i 30. uge. Det går så stærkt og alligevel også langsomt for tiden. Jeg nyder at jeg fortsat kan dyrke crossfit, at jeg har fået rimelig godt styr på halsbranden, og at mit haleben ikke bøvler mere end det gør. Men om en måned, når barslennærmer sig, så er jeg ganske sikker på at jeg er helt klar til det. Og jeg fornemmer også en trang til at få styr på mange af de ting vi mangler til en baby. Vi har aftalt at vi skal få styr på resten når vi er hjemme fra skiferie. Nu er det julen der er i fokus, og så ser vi frem til skiferien i uge fem, og derefter…… så tæller vi for alvor ned og gør klar til at få en baby i huset.

Og det med at få styr på tingene. Så skal vi jo have helt styr på julen. Juleaften holdes igen i år herhjemme hos os, og vi har i dag fået købt to ænder, og det er nok også det eneste vi har klar til juleaften. Men der er goood tid, og vi har lavet en indkøbsliste og ved hvad der skal serveres, så det stresser heldigvis ingen af os. I weekenden skal vi have købt og pyntet juletræet, lavet lidt konfekt og ellers bare klaret julerengøringen. Og sørge for at slappe og se juletv. Vi skal i Tivoli i weekenden, så henover de næste dage går der bare jul i den, og det er altså helt perfekt!

Om det har interesse eller ej, så tror jeg at jeg vil dedikere et decemberindlæg til mine juleønsker. Selvom der “kun” vil være gave til mig fra Nicolai (og hvis jeg er heldig, er der måske også noget fra børnene?) og mine forældre i år, så har jeg altså altid ønsker. Jeg er nok grådig og for umoden på den front. Jeg elsker gaver! Heldigvis elsker jeg lige så meget at give dem som at modtage dem, men gaver – dét kan jeg ikke forestille mig skulle fjernes fra julen. Men at skrue ned for mængden, er jeg helt tilhænger af og giver og modtager også gerne brugte gaver. Har en note på min telefon, hvor jeg skriver ned i løbet af året, hvad jeg har af ønsker, og de ønsker deler jeg så med dem der skulle have interesse for det, når vi når julen og min fødselsdag.

Det var et hej herfra. Risengrøden er ved at være færdig, så vores husnisse kan blive glad igen 😉

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Decemberdagbog #8