to måneder til termin

Første rigtige weekend i 2020


Så er vi igang med hverdagen igen. Som hos nok størstedelen af befolkningen, så var det da lidt tough at få gang i møllehjulene igen. Derfor var weekenden naturligvis kærkommen. Også fordi scanningen i torsdags ikke gik som jeg forventede, og jeg rent mentalt også bare var træt fredag. Renoveringen gik også igang i sidste uge, hvilket betyder at hele førstesalen eksklusiv badeværelset er revet ned, og børnene derfor deler soveværelse med os, og har deres vigtigste legetøj i udestuen. Der er støv overalt, og vi har midlertidigt ikke et toilet i stueetagen. Så mine mange tissebesøg om natten foregår ved at balancere på bjælker og trampe ovenpå eller trisse ned i kælderen. Det kan ikke være anderledes, men synes allerede det er træls, haha. Nå, men jeg var først hjemme fra arbejde kl. 19 i fredags, men tunede hurtigt ind på weekend! Aya var til fødselsdag inklusiv vanddisko i Køge Svømmehal, og det sluttede først kl. 21. Hun havde iøvrigt sin første uge som klubbarn, og det er da bare the shit, og noget vi forældre skal vænne os til, da der er aftenarrangementer til kl. 20, hvor hun normalt ellers kommer i seng, og der er skønne arrangementer som f.eks. en tur på fisketorvet. Men et hit det er det, og vi har haft en meget stolt, glad og også træt pige den forgangne uge. Vi fik set Disney og x-factor og så fik vi set de første to episoder af “dont f**k with cats på Netflix“. Og det var crazy. Den skal altså ses!


Lørdag havde vi ingen planer. Helt perfekt! Til formiddag tog Nicolai og jeg hen for at lure på gulv til overetagen, og kunne træffe et godt valg, som matcher nogenlunde vores gulv i stuen. Aya var nogle timer hjemme hos en af veninderne, og vi andre tre tog en tur i skatehallen, så Alvin endelig kunne få prøvet sit nye løbehjul af. Og fik støvet huset af, som jo er rent sisyfosarbejde for tiden. Vi så frem til håndboldkampen, som jo desværre skuffede, og tog en omgang Versus, som børnene er helt optagede af, og sluttede med sidste afsnit af ovenstående vilde dokumentar på netflix.


Søndag var vi inviteret til lækker brunch og godt selskab i Holbæk, og da vi var hjemme igen kom vi (det vil sige Nicolai) i bund med vasketøjet, jeg tog hul på et nyt puslespil, og måtte ligge lidt i sofaen pga. væske i ben og fødder. Det går sådan op og ned med det. Vi kunne også afslutte endnu en true crime serie på netflix, som vi tog hul på i december – “the confession killer”, som også er rystende, bare på en anden måde end Luka Magnotta. Så nu tror jeg lige vi pauser lidt med alt det uhyggelige!

Jeg vil hoppe i seng nu efter endnu en skuffende håndboldkamp. Øv.

-Sebrina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

to måneder til termin