Første "rigtige" weekend som en familie på 5

En anden slags vinterferie

Aya og Alvin havde vinterferie i sidste uge. For blot en måned siden havde jeg nogle helt klare ideer til, hvordan den ferie skulle forløbe. Jeg på barsel og med tid til at lave en masse med de to inden hverdagen ville blive anderledes med en lille i huset. Kreating, en tur i biffen, svømmehal, lidt shopping, ture i naturen osv. Well, det blev jo så lidt anderledes og helt perfekt alligevel!

Mandag kom sundhedsplejersken på besøg midt i håndværkere, Alvin der havde brug for hjælp til et spil, og Aya der skulle i klub og hjem igen, da turen med klubben blev aflyst. Så hun nåede hjem igen sammen med en veninde. Og sundhedsplejersken tog hele trummerummet med et smil. Og Allie bestod 😉

Tirsdag fik jeg barselsbesøg af to veninder, som havde medbragt fastelavnsboller. Jeg er så meget på hypen omkring fastelavnsboller, og har været det i flere år! Og som barselsgave fik jeg blandt andet et gaveort til Lagkagehuset, som nok hurtigt skal blive brugt. Genial barselsgave! Aya og Alvin var i biffen med deres faster, og nåede også at være med til at hente lille Nora i vuggestuen.

Onsdag kunne jeg lade Aya og Alvin sumpe hjemme i sofaen til en film, imens jeg pakkede Allie ind og i autostolen og afsted til gynækolog, som nok havde det pæneste venteværelse jeg har set hos en gynækolog. Jeg tror nu ikke Allie kan se så langt, men så fik jeg da et billede af hende med åbne øjne. Ej hun begyndte faktisk i løbet af denne uge at vågne mere op til stor begejstring og glæde for alle. Gynækologen måtte sende mig videre til sygehuset, hvor jeg forbi fredag og kunne sænke skuldrene igen. I kan høre mere i min podcast. Om eftermiddagen nåede vi en længere gåtur, som jeg sådan har savnet og længes efter.

 

Og børnene fortsatte med at være udenfor og legede og spiste hos en af legekammeraterne på vejen, og kom stolte hjem med æg fra de høns de har derhjemme. Deres duft og røde kinder fik smilet og minder frem fra forår og sommeren, som jo er lige om hjørnet ish, og mindede mig om hvor meget jeg elsker at bo lige her blandt søde naboer, natur, by og høns.

Torsdag tog jeg alle børn med ud på min arbejdsplads, drive in frokost hos Mc D og så forbi Nicolais arbejde, så Allie kunne vises frem og gå i hjertet hos vores kolleger. Til aften var det vores egne hjerter der blev bløde, da Allie kom i bad. Hun nyder det så meget, at vi har lyst til at bade hende hver dag, hviket vi ikke gør, da det ikke er nødvendigt og vi heller ikke tror at det er godt for babyhuden. Men hun nyder det vitterligt.

Fredag kunne farmor endelig få hilst på Allie. Det har ikke været muligt pga. sygdom og praktik. Hun havde fastelavnsboller – og ris med. Der blev dikket, sladret, og vi gik en tur op til Strædet i håb om at finde en kappe til Alvins fastelavnskostume i H&M, som vi havde set online. En kappe fik vi ikke med, men i stedet babystrømper, som også var en mangelvare herhjemme. Sådanne små strømper forsvinder nemt blandt alt vores vasketøj… og generelt forsvinder babystrømper jo bare, da de også falder af de små fødder som ingenting.

Psst..! Farmors seje dragt er iøvrigt fra Monki og kan købes på tilbud for 180 kr lige her. Jeg ønsker mig den selv til min fødselsdag 😀

Lørdag tog jeg alle tre børn med i Waves, for at få styr på Alvins fastelavnskostume. Det blev lidt heftigt, men vi fik styr på det hele! Viklen er jeg virkelig blevet glad og tryg ved. Nicolai fik spillet lidt håndbold, som han desværre ellers ikke kan finde så meget tid til for tiden. Til aften inviterede vi naboerne ind til butter chicken, og aftenen fløj afsted sådan i godt selskab. Jeg fik endda et par slurke af en G&T. Åh så dejligt! Børnene kom sent i seng, så vi sov længe søndag. Det tillod Allie os <3

Og så kom der flere barselsgæster søndag. Tipolde og kusine Nora fik også mødt nyeste medlem i familien. Aya og hendes veninde lavede banankage til os, så igen var det nemt og hyggeligt at have gæster.

Og sådan gik en dejlig vinterferie og weekend!

-Sebrina

 

1 kommentar

  • Mortil2

    Fin blog du har her… jeg studsede lige over navnet på din dreng Alvin. Det er der jo ikke så mange der hedder. Kender du mærket Meiya & Alvin? Ellers så tjek lige de her søde børneprodukter der har samme navn https://lillepip.dk/collections/meiya-alvin 🙂
    Det kunne være det var noget for jer med samme navnhistorie 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første "rigtige" weekend som en familie på 5