Jeg fylder år om lidt

lige nu [10.03.2020]

  • burde jeg i stedet for dette indlæg optage/indspille podcast, men mit hoved er træt efter at have fuldt nyhederne meget koncentreret i dag. Så skubber det endnu en dag
  • har Aya jo været syg i tre døgn. Med feber og hoste. Og jeg er ikke bekymret for hendes tilstand og udvikling af den, men lad mig bare sige, at jeg forgæves her sen eftermiddag og aften har ringet til lægevagten for at forhøre mig om, hvordan vi skal forholde os. Bør hun testes for corona og sådan. Jeg forsøger at få kontakt til egen læge i morgen i stedet….
  • går Nicolai rundt og bouncer med Allie. Det har været sådan de seneste aftener. Kun i 10 minutters tid, og så er der ro. Det er derfor på ingen måde slemt, men jeg tror en slyngevugge kan gøre vores arme mindre trætte på sigt, men vi skal lige finde ud af, hvordan den skal hænge, da vi ikke har en perfekt dørkarm til det, og ej heller er meget for at bore en krog i loftet. Altså, så det er ikke slemt nok, som I nok kan gætte… Og Allie har det jo dejligt i vores arme <3
  • er jeg helt på strækvikle. Kæft det virker for os. Den er dog pt i vaskemaskinen da Allie tissede på den her til aften… Og bad Nicolai om at vaske den med det samme, da jeg bruger den flere gange dagligt.
  • måtte jeg igen aflyse mødregruppe pga. Ayas tilstand. Dvs jeg ad to omgange har aflyst, og kan dælme godt forstå, hvis mødrene tænker deres om hende “overskudsmoren” der inviterer for så at aflyse. Nå, måske 3. gang er lykkens gang!?
  • har Nicolai lagt Allie i vuggen, og tændt for Peaky Blinders. Der er jo kommet ny sæson på Netflix – så jeg er smuttet!

Sebrina

1 kommentar

  • Anne-Mette

    Man kan købe et stativ til en slyngevugge 😉 Sådan et er dog lidt pebret..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg fylder år om lidt