gaver til stuen

budgetkøb

jeg er blevet ret så vild med nelly, og er igen hoppet i fælden. Suri’erne har efterhånden længe hersket rundt i blogland, og jeg vil gerne være med. Det er jo altid lidt risky at købe sko (ja og tøj!) på nettet, men det sker tit for mig, og jeg har haft flest succes’er, hvilket gør at jeg bliver ved og ved… og har valgt at gøre det endnu mere risky ved at vælge dem i pink ;). Fordi jeg fandt en lille rabatkode, kunne jeg lige så godt krydre købet med en fin maxidress. Har fået begge til en sum af 550 inkl. fragt.  Så mangler jeg bare de solbrune ben. De skulle gerne komme om en uges tid. Yes!

Har desuden også købt en del til Aya, som jeg gerne vil vise frem én af dagene, så det hele ikke går op i boligindretning. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

gaver til stuen