første madindlæg
så huskede vi endelig at tage et billede af aftensmaden, som i går stod på vegetarret. ikke meget vi gør os i hjemme hos os, men den var nu ret så god. jeg er trofast læser hos sofie, som ofte er så venlig at dele ud af lækre opskrifter. så opskriften er tyvstjålet fra hende, og det eneste vi selv har tilføjet er tomaterne ;-). men tror også sagtens, man kan tilføje noget tørret serrano skinke eller bacon, hvis kød er et must!
en hurtig, nem, let og lækker ret…
ingredienser
200g spaghetti, salt, olivenolie, 4(!) fed hvidløg, 300 g. frisk babyspinat, tørrede chiliflager, 1 blommetomat og friskrevet parmesanost
how to do
- spaghetti koges
- hvidløg pilles og skæres i tynde skiver
- spinat skylles og tørres
- tomaten skæres i fine skiver
- olie varmes op i dyb pande, og hvidløgene svitses i et par minutter uden at blive brune
- spinaten på panden og lad det lige netop falde sammen
- og herefter er det så bare at anrette spaghetti, spinatblanding, ost, tomater og drysse salt + chiliflager på. vi har en lækker olie med hjem fra Kreta, som også lige kom over.
ganske lækkert og den lille dame var også godt tilfreds
Ingen kommentarer endnu