hjemme og opladt

lidt nyt til hjemmet

der mangler snart ikke meget, så er Ayas værelse complete, og jeg har lige fået købt et wallsticker-træ, hvor jeg har planer om at hænge små billedrammer op af familien, så det bliver et stort stamtræ. jeg har ingen erfaring med wallsticker, og er som sådan ikke stor tilhænger af dem, men da jeg ikke helt tør (og gider) at begive mig ud i at male et træ selv, tror jeg det bliver rigtig fint på hendes værelse. træet har jeg fundet på etsy hos denne her sælger, som har en del at vælge imellem.har længe sukket efter billederne/plakaterne fra GreenNest, og fik også bestilt følgende plakater

de skal fordeles på Ayas værelse, stuen og soveværelset. nu mangler jeg bare lige at finde de korrekte rammer. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hjemme og opladt