første madindlæg

lidt pose og efterlysning efter hardcore bloggere

da jeg selv finder stor inspiration ved andre bloggere fremviser deres outfits, har jeg fået overtalt Nicolai til at gøre lidt det samme. ingen af os er så gode til det med at posere, men det er jo også tøjet der er det interessante, ik….. 
nå men i dag så vi således ud inden vi smuttede ud ad døren, for at finde herlige godter i Kyoto, som har startet udsalg i dag. vi fik begge høstet godt, og skal nok fremvise senere, hvad der kom med hjem. 

det er ærgerligt at billedkvaliteten ikke er så god, men tror ikke det er muligt at få dem større uden at kvaliteten bliver derefter… hvis der sidder nogle hardcore bloggere og læser med og har nogle fif, tager vi gerne imod 🙂 

nå men jeg er i:
skjorte/jakke: vintage, t-shirt: GUS, højtaljede bukser: VILAsandaler: vintage, taske: Yvonne Koné

Nicolai:
t-shirt: won hundred, shorts: Punk Royal, sko: goggle

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

første madindlæg