så...

nicolais indlæg…

Nå…. Blog, blog, blog!
Jeg har det fedeste indlæg på vej. Jeg vil fortælle om, hvilke bøger jeg læste på min ferie. Da det efterhånden er det eneste tidspunkt på året, hvor jeg har tid til det, gælder det om at få læst så meget som muligt. Så I kan tro, at vi var bedstemor og bedstefar på vores lille terrasse nede på Kreta med hver vores bog. 
Jeg er ikke så meget til krimi, som resten af befolkningen synes at være med millenium trilogien osv.. I stedet kaster jeg mig ofte over de historiske romaner. Hvis der er andre af jer der har interesse for denne genre, så kommer jeg med en klar anbefaling af forfatteren Conn Iggulden.


Første gang jeg stødte på ham var, da jeg læste serien med 4 bøger om Julius Cæsar. De er klart de bedste jeg har læst af Conn Iggulden, men de var hurtigt overstået for nogle år siden.  Så nu kastede jeg mig over hans nye bøger, som handler om Djengis Khan. Det er helt fantastisk læsning, og hvis I mangler en bog til ferien, så prøv i første omgang at låne en bog af ham og se om I ikke bliver fanget. 

God ferie til alle der skal afsted på det 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

så...