grill

nu forældre til en tumling

Lørdag var dagen, hvor Aya blev 1 år! Vi havde en meget stille og rolig morgen med gave på sengen og yoghurt til morgenmad. Lidt sang og leg og så drog vi afsted til Ayas friske tipoldemor som fyldte 85 år. Yep, Aya har en tipolde OG hende og Aya har fødselsdag samme dag. Det ER sejt, og hele familien er så stolte. Der var lækker brunch og solskin. Senere hyggede Aya og Nicolai imens den stod på arbejde for mit vedkommende. Søndag blev dagen hvor Aya tog sine første skridt, så nu er hun for alvor en tumling! I dag var så dagen med fødselsdag i vuggeren og en meget hyggelig dag i zoo med Ayas moster  (ikke sådan heeeelt biologisk, men moster det hedder hun altså!) og Hr. handyman (det smukke par på billedet). Lørdag er så dagen med fødselsdagsfest, og har ikke forberedt noget som helst endnu, så lidt travlt har jeg nok….. Og lad det nu blive solskin!!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

grill