H&M

lidt godter

jeg kunne købe mig fattig hos Mette, og i hendes fysiske butik DesignKartellet


I fredags hentede jeg dette sengetøj med retroelefanter. I mange måneder havde vi en godnatsang vi sang igen og igen og igen, når Aya skulle sove- fordi det virkede! Det var “en elefant kom marcherende“. Ved ikke hvorfor lige det blev dén sang, men hver gang jeg ser noget med elefanter relateres det nu til vores (lange!) aftener, hvor denne sang blev sunget. Hmm.. nogle aftener nåede vi op på 30 elefanter, før hun faldt i søvn. Men vi kunne ikke stoppe, for så begyndte sirenen. Sangen er nu erstattet med en (badedyrs) elefant i hånden og til tider en godnathistorie. Og nu kan hun så også putte sig med elefanter. Jamen, det er jo paradis. Vi må være verdens bedste forældre. Jeg tror dog aldrig hun får en ægte elefant, hvis det en dag ønskes…og i dag har jeg så bestilt disse fantastiske strikbukser! Synes de er så seje, og passer utroligt godt til den tid vi går (er gået!?) i mødeBestil dem lige her

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

H&M