sneakers

pandehår igen igen igen

Jeg har været til frisør i dag, og jeg havde jo ladet mit pandehår gro lidt, for har været sådan i tvivl om det skulle være langt eller kort. Men jeg hænger fast i det korte, for den der overgang til det lange kan jeg ikke helt håndtere… endnu! 


Jeg var noget spændt inden jeg satte mig i stolen, for det var hos en frisør, jeg ikke havde været hos før. I en årrække kom jeg hos den samme frisør, som var knaldgod, men hun rejste desværre til Island, og så bliver en klipning lige pludselig ret dyr, hvis jeg skal drage til Island hver gang håret trænger.. Så har i et års tid ikke været heeeelt tilfreds med de frisører jeg har brugt, og har søgt efter én, som forstår, hvad det er jeg gerne vil have, uden at jeg behøver at forklare i de små detaljer. Hende fandt jeg i dag hos Cabello Exclusive. Det var igennem et Downtown tilbud, hvor jeg fik lækker hovedbundsmassage imens jeg sad i en massagestol og fik vasket hår + selvfølgelig en klipning for 350,-. De kører iøvrigt et åbningstilbud helt frem til 31. oktober, med gode rabatter og giver også 20% studierabat 😉 Så hvis nogen trænger til at få klippet spidserne eller noget helt andet uden at det koster en halv bondegård, er Cabello værd at overveje! 

– Sebrina


2 kommentarer

  • Jeg kan se, vi deler de samme hår-issues. Jeg skal til frisør i morgen og har længe forsøgt at få mit pandehår langt, men det går bare for langsomt, så jeg tror, jeg får det klippet. Dit klæder dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak, er spændt på at se hvordan dit bliver 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sneakers