nyt køb

håndboldsøndag

så er håndboldensæsonen igang igen, og i går var vi afsted for at se far spille (og tabe). Aya hyggede sig, men hun så også sin første håndboldkamp da hun var to måneder gammel, så hun er vant til det jo 😉ægte cafeteriaslik på vejen hjem (imens Aya sov)!

5 kommentarer

 • Hvor ser det hyggeligt ud.. Jeg så håndbold i søndags. Er billederne taget i dansborghallen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er der Nicolai spiller! Spiller du selv håndbold?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej, jeg gjorde en gang. Og min far ville så gerne at jeg blev den nye Anja Andersen. Han spillede i sine unge dage på ret højt plan. Var anfører for Avedøres første hold da de var store for mange år siden. Han er desværre død nu, men var en fantastisk mand. Men så er jeg så heldig at min svigermor er.. ja, hvad kalder man det? Ikke træner, men Hold-assistent og sparingspartner for Lammefjordens første hold, og kærestens lillebror er målmand på deres både på andet og første holdet. Så jeg er heldig engang imellem, at komme ud og se det live. Synes virkelig man bliver bidt af det. Hvilket hold spiller Nicolai for?

  Ps. Jeg er vokset op i Hvidovre, så derfor kender jeg hallerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Okay, er ked af at høre at du har mistet din far i så ung en alder… Ja, jeg bliver også bidt af det, og der er godt gang i den i sådan en herrekamp 😉 Nicolai spiller for Hvidovre, de spiller i 3. division.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja, det er der bestemt. Så må du lige sige, at han må gøre det godt for min fødeby 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

nyt køb