ELECTRIC LADY LAB

Schyyy…

jeg skal koncentrere mig… Er igang med dette semesters projekt.. Så kan se frem til tre måneder med konstant dårlig samvittighed, imens Nicolai (snart!) er færdig. Som i slut prut og nu er jeg cand.merc og alt det der. Det må jeg godt være lidt misundelig over.


Hvis nogen ivørigt er eller kender én eller flere ergoterapeuter, som arbejder for Københavns Kommune, søger jeg og mine gruppemakkere sådanne til vores projekt. Send gerne en mail til sebrinapetersen@hotmail.com, hvis det kunne have interesse at blive interviewet af nogle søde piger 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELECTRIC LADY LAB