et ønske

en torsdag

i dag var jeg hurtigt forbi smaahjerters lagersalg, og havde ikke regnet med at jeg skulle bruge flere penge på mig selv end til Aya. Men det er noget med, at man køber mest, når man mindst forventer det.. eller sådan noget. Men denne her Bang Bang Copenhagen jakke/blazer måtte jeg have med hjem. Den går ned i bedste pingvinstyle bagpå.. Det må I se en anden dag. og købte os en kjole derfra. 

8 kommentarer

 • Den er virkelig fin! 🙂
  Hvor er dine sko fra, de er virkelig fede!

  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du fin ud:-)
  Jeg er helt vild med dine briller, hvor er de fra?
  Kh Ninna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak 🙂

  Joanna: Støvlerne er fra Gardenia. De er købt for et par år tilbage, men tror faktisk stadig at modellen er til at få!

  Ninna: Tak! Brillerne er fra Fleye. Jeg startede med briller for snart et år siden og er også glad for disse. Men er begyndt, som så meget andet, at blive lidt træt af at se på de samme. Så håber på nogle gode januarudsalg, så jeg kunne få et stel mere, og skifte lidt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fed.. og den klæder dig fantastisk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Er det en tatoo man ser der på håndleddet? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Har du kun den ene?
  Og har Nicolai også nogle, for så kunne det da være vi skulle have en indlæg om dem, hvis de har nogen speciel betydning for jer? 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg har kun den ene (endnu) og Nicolai har ikke nogle 🙂 Det er en fisk jeg har på håndledet. Og jeg skal have en ny tatovering inden længe. Så kommer der et indlæg til den tid- tak for din interesse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

et ønske