tirsdag

jeg elsker (warning: mor snak!)

Når jeg kan spare mange penge! Ayas flyverdragt er lige lille nok i størrelsen, så planen var, at vi skulle finde en ny inden vi skal afsted på skiferie om to måneders tid. 
Da jeg var til smaahjerters lagersalg, fandt jeg denne Danefæ flyverdragt til 450,-. Den er virkelig lækker, og har lige set, at den stadig sælges for 1149 på houseofkids. Sådan noget ELSKER jeg. Havde ellers en lille drøm om, at hun skulle have en leopard flyverdrag fra mini rodini. Den var også på udsalg til lagersalget, men der var kun str. stor tilbage. Men må også indrømme af Danefæs flyverdragt er meget mere lækker, og jeg forstår nu godt hypen omkring den dragt. Selvom vi er lidt trætte af lilla herhjemme. Men synes nu alligevel ikke farverne irl er så tossede!


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tirsdag