lidt julehygge!

mødregruppe søges

Jeg er blevet kontaktet af Cathrine, som arbejder for et reklamebureau. Hun og hendes fire makkere søger mødregrupper i Aarhus og omegn. Da min/Ayas mødregruppe holder til i København, er det svært for os at være til rådighed. Men jeg håber at der er andre ‘derude’ som kan og vil hjælpe. Cathrine skriver: 

Vi er 5 unge mennesker der arbejder hos et reklamebureau, og vi har brug for hjælp!

Vi leder efter nogle mødregrupper i Aarhus og omegn til en fokusgruppe. 
Fokusgruppen vil handle om de tanker i har gjort jer omkring køb af udstyr som fx. barnestole, og hvilke parametre i lægger vægt på i forbindelse med køb/overvejelser. 
Vi leder efter en mødregruppe med førstegangsfødende og en mødregruppe med anden/tredjegangsfødende.
Vi afholder fokusgruppen enten mandag d. 28. eller tirsdag d. 29. november, afhængig af hvad der passer jer, tidspunkt er noget vi kan aftale nærmere.
Vi har mulighed for at stille lokaler til rådighed, men vil rigtig gerne komme ud til jer, hvis det kunne indordnes med at I alligevel mødes, da det ikke vil tage mere end 30 minutter.  
Det ville være rart hvis der var nogen der ville hjælpe os, med at blive klogere på hvordan det er at være forbruger i babyjunglen 🙂 Som tak medbringer vi selvfølgelig lidt lækkert. 


Skriv til rec.gnom@gmail.com hvis det har interesse eller hvis I har spørgsmål


– Jeg håber at der sidder nogle friske mødre derude 🙂


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lidt julehygge!