julegave

fra rugbrødsmadder til blåmuslinger

I går havde vi en god aftale med et par skønne mennesker. Vi havde nemlig for et par måneder siden købt et værdibevis på sweetdeal til caféen/restauranten Tight. Her fik vi en 4-retters menu for 175,-. Og det var så lækkert! Vi glemte at tage billeder af hver ret, men Nicolai fik blåmuslinger, schnitzel, surf n’ turf og chokolademousse. Jeg fik minitarteletter, schnitzel, creme brulee og noget parisisk dessert med vandbakkelse, is og masser af chokoladesovs…. Altså to desserter 🙂 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

julegave