fra rugbrødsmadder til blåmuslinger

Rødbedesuppe

What you need: 3 store rødbeder, 3 store kartofler, 2 porrer, 1 løg, hvid basamico, skræl fra en citron, 3 fed hvidløg, 1 ds. hakkede tomater, salt, chili og tørret timian,


What to do: 

  • Hak løg og porrer og svits dette i olie sammen med de tre pressede fed hvidløg. Tilføj paprika og chili efter fornemmelse. Imens skæres rødbeder og kartofler i mindre stykker
  • Kom herefter kartofler og rødbeder i, og tilføj ca. 3 spsk. hvid balsamico
  • Til sidst tilsættes hakkede tomater og omkring 1 liter vand samt salt og timian
  • Lad det koge i ca en halv time, og derefter blendes suppen. Man kan også bare skære grøntsagerne i mindre stykker og undlade at blende suppen. Sådan kan vi dog bedst lide den.
  • Serveres med tørret serrano skinke og creme fraiche samt brød.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

fra rugbrødsmadder til blåmuslinger