det gode

prøv det!

Lakridspopcorn! Det lyder måske ikke så tiltagende, men det smager fantastisk! Vi er glade for lakrids herhjemme, og har altid lakridsrodspulver på lager, så da jeg så Ann-Christines opskrift på lakridspopcorn, var der ingen tvivl om, at de skulle afprøves.


what you need
1 dl upoppede popcorn, 2 spsk smør, 1 tsk olivenolie, 1 tsk maldonsalt og 1 tsk lakridsrodspulver


how to

  • smelt 1 spsk smør (den anden spsk bruges bagefter) samt olivenolie i en gryde
  • kom herefter popcorn i, og sæt låget på. Lad popcornene poppe, og vær opmærksom på, at de ikke brænder på. Jeg rystede gryden en del gange undervejs
  • når de er poppede, tilføjes den sidste spsk smør, lakridsrodspulver og salt, og der rystes igen grundigt
  • serveres straks! 




2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

det gode