tirsdag

selvomjeg virkelig prøver at gøre vores lille læsehule hyggelig og indbydende, så lykkedes det absolut ikke det der med eksamensforberedelse. Har lige fået at vide at jeg først skal op d. 27. januar, og det betyder jo ekstra forberedelse.. nix nix.. det betyder endnu flere dage med dårlig samvittighed og overspringshandlinger (ligesom skrivende stund). Ville meget hellere have det overstået og holde “fri” resten af januar med god samvittighed og pakke stille og roligt til skiferien. Det kan jeg så godt glemme… I morgen er aftalen med mig selv, at jeg skal på biblioteket, for der får jeg virkelig læst, for der er jo heller ikke så meget andet at tage sig til, kan man sige. 


Kan virkelig godt have (meget) krise over at jeg valgte at læse videre, nu hvor mange veninder har fuldtidsarbejde og Nicolai med sit seje job tjener en masse penge og holder fri når han er hjemme (sådan næsten da..). Men jeg skal ikke pive, men i stedet huske mig selv på, at der venter fuldtidsarbejde om et par år, nyde den frihed det også er at være studerende – især i forhold til Aya. Jeg henter hende ofte tidligt, eller holder hende helt hjemme. Hvis hun er syg, er der heller ikke så megen diskussion over, “hvem bliver hjemme?” og alt det der. Alt i alt har jeg det jo meget godt…! MEN jeg hader at forberede mig på eksamen, for der mangler jeg virkelig disciplin.


I det her læsehelvede kunne jeg godt tænke mig at høre, hvad I gør/gjorde når I forbereder/forberedte jer til eksamen. Ikke at jeg ikke har prøvet det før, og ikke fordi det er gået dårligt osv. men bare for inspirationen og overspringhandlingens skyld 😉

5 kommentarer

 • Jeg har INGEN erfaringer med eksamener – men der går sørme ikke lang tid før at jeg skal til at se nærmere på dem, og glæder mig gør jeg ikke..
  Tror virkelig jeg får en form får blackout til min første mundtlige eksamen.. 🙁

  God arbejdslyst! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg sidder også i eksamenslæsehelvede lige nu.. Og faktisk på biblioteket i skrivende stund. Måtte erkende, at jeg intet fik læst derhjemme og så må man jo tage andetsteds hen. Men jeg synes det er vigtig at foretage overspringshandlinger ind i mellem. Som en form for belønning:) Jeg plejer at læse uafbrudt i en time og så bruger jeg 10 min. efterfølgende på overspringshandlinger. Det fungerer fint for mig. Og så har jeg altid noget jeg kan snacke på. Og kaffe – masser af kaffe:) Og lidt god musik i ørerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Biblioteket var også min redning fra overspringshandlingerne da jeg læste 🙂 Og nogle gode kaffepause aftaler med medstuderende 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Biblioteket er nok et godt sted at bevæge sig hen, så man ikke bliver distraheret. Men jeg har ingen gode råd, da jeg i sin tid led af eksamensangst. Øv.

  Derimod vil jeg lige rose jeres blog. Faldt tilfældigt over den hos Cecilia, og hvor ser jeres datter sød ud. Synes også at I virker som et dejligt 'normalt par', der ikke går op i alt for megen facade (hvad ved jeg…har kun lige været på besøg 5 min. Hæhæ!). Det er befriende i Blogland. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for jeres svar! Kan høre at det var et godt valg at vælge biblioteket i dag 😉

  Nanna: Jeg håber du får en god oplevelse til din første mundtlige eksamen. Husk på at din lærer altid vil sørge for at det skal gå dig så godt som muligt !

  Beam: Mange tak. Og ja, vi synes jo selv at vi er ganske normale- derfor bloggens navn 😀 Men altid dejligt med besøg! Jeg elsker selv at klikke rundt i blogland og støde på nye blogs! Hvilket iøvrigt er en fantastisk overspringshandling.. hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

tirsdag