mer' vil ha' mer'

Mange tak!

Nu har vi modtaget tre blogsawards, og så er det vel på tide at få givet denne award videre, men ikke mindst takke for de fine awards, som vi virkelig værdsætter! SÅ MANGE TAK til NadiaMalou  og Maria
 
Med denne award følger der også sig nogle to-do’s;
 • at der linkes til den/dem man har modtaget awarden af og i samme øjemed indsætter det fine æble (altså billedet…)
 • at denne award gives videre til fem andre bloggere, som har færre end 100 faste læsere. Det er altså her vi synes det er en rigtig god “leg”, så der er mulighed for at få lidt flere besøgende ;). Vi kan i hvert fald godt lide at kigge på det stigende besøgstal, faste læsere og followers via Bloglovin 
 • og så skal der svares på de fem spørgsmål nedenfor – uh uh!
De fem blogs vi (måske mest Sebrina) følger, og som helt sikkert er et klik værd, er:
de tre små røve, som er en ny blog, men fra start allerede har lagt an med en lækker stil med fine billeder af børn med fine navne, henholdsvis Polly, Vito og Pixie. Billederne er meget levende, og giver os inspiration til, hvordan vi selv kan blive bedre til at fange de gode øjeblikke
– Trine som virkelig har god humor (i hvert fald på skrift, kender hende jo ikke IRL), og skriver indlæg om toiletbørster, overskæg, hajer i Go’ morgen TV, om lortedage og meget mere! At hun kan lide at bande lidt gør bestemt også læsningen meget sjovere. Ud fra hendes billeder tyder det også på, at hun er en dame med god stil! Det fremgår ikke hvor mange læsere hun har, men det er en ret ny blog, så klik forbi!
– Line kender Sebrina faktisk, og hun er en smuk, sød og altid glad dame med rigtig god stil! Og så er hun en af de studerende, som vi kan relatere os til (måske Nicolai er lidt udelukket efterhånden), hvor shopping kan have sine begrænsinger pga. SU. Men det lykkes stadig Line bla. at se fantastisk ud og indrette hjemmet på en cool måde. Iøvrigt er det dejligt at kunne dele sin glæde i forhold til highstreetfund og rabatkoder 😉
– En blog som matcher ret godt til vores egen situation pt. er Vikkidi Vega. Her er en lækker ung familie med en sød datter jævnaldrende med Aya. Ud fra læsning og billeder, tyder det på, at vi deler samme passion angående mode, bolig, ferier osv.
Det var altså kun fire! Men de fleste blogs vi læser, har jo af gode årsager flere læsere 🙂
Så kommer vi til spørgsmålene…
 
Hvorfor begyndte du/I at blogge? 
Vi har begge fuldt blogs i flere år og blev meget inspireret af hele bloguniverset, og tænkte faktisk på at oprette en blog længe før, der var tanker om at blive en familie… Det blev dog aldrig til noget. Så gik tiden…. og pludselig kom Aya (efter en graviditet og lang fødsel, ik)! Vi havde gjort os mange forestillinger omkring det at blive forældre, og venners naturlige bekymringer om, at de nu ville ‘miste’ os, havde medført en lille nervøsitet for, at blive et par som aldrig mere kom ud, ikke længere gik op i mode, bolig, sport, men bare levede i vores lille hule med baby, og hvad der dertil følger. Vores bevidsthed om at undgå dette, var nok en medvirkende faktor til at det efter ca. 8 måneder som forældre,  gik op for os, at vi nød vores liv som familie. Vi havde tid til venner, sport, studie mm., men også tid til at nyde Aya. Vi syntes derfor, at vi var ret seje, men også helt normale, hvorfor vi ville bringe dette budskab videre- derfor bloggen, og derfor navnet 😉
 
 Selvfølgelig medfører livet som forældre også begrænsninger ifht. at komme i byen, i biffen, ud at spise, shopping osv., men den lykke det er, at blive forældre er så berigende og giver os nogle helt ubeskrivelige oplevelser sammen, som man nok kun forstår betydningen af, hvis man selv har været igennem det. Og nu bruger vi jo sætningen: “det lærer I, den dag I selv får børn”.. og hader den sætning! Men det passer altså i ret mange tilfælde. Håber dog aldrig (og undskyld hvis det ER sket!), at vi selv siger sådan til par uden. Men det er selvfølgeligt lovligt på bloggen, ik’!?
Nå, men alt i alt, vil vi bare gerne igennem bloggen fortælle vores historie som værende normale mennesker. Og der skulle så åbenbart ret så mange ord til det- beklager!
Hvilke blogs følger I?
MANGE! Livsstil, bolig, mode, mad, sjove, frække osv. osv.
Favoritfarve?
Alle farver er smukke- bare de kombineres korrekt
Favoritfilm?
Øh… Vi har lige set en super god men barsk film på DR2, Precious hed den! Den kunne vi begge li’.
Hvilke lande drømmer I om at besøge og hvorfor?
Ingen af os har været i USA, så det er et stort ønske, når Aya er blevet lidt ældre. Og så er der ingen tvivl om, at vi skal tilbage til Bali igen!
 

 

3 kommentarer

 • ej nej nej nej. Tusind tak da 🙂 Selv om jeg er faldet lidt af på den der mode lige for tiden 🙂 Må lige komme op på hesten igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow, tusind, tusind tak for de søde ord, fine mennesker! Hvis ikke det var fordi blogaward-legen måske ville blive lidt begrænset af det, så havde I straks fået en tilbage fra mig også 😉 Jeres indlæg er nogle af dem jeg altid gemmer til sidst, fordi jeg ved de er garant for velskrevede tekster, inspiration og fantastiske billeder som man kun kan blive i godt humør af. Så også en stor tak til jer for at stå bag en af de absolut bedre blogge!

  Kærligst Line / infashionwebelieve.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vikkidi: Hehe kender det alt for godt selv! Men det er da en fin jakke/blazer/bluse du har fået fat i 😉

  Line: Årh hvor er du sød- mange tak!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mer' vil ha' mer'