ønsker

neiiiii!

Ayas farmor havde fundet dette elefantkostume i en genner, og vi fik det allerede i sommer. Havde bare glemt det, men fandt det heldigvis ved et tilfælde da vi var i kælderen, så i går var Aya elefant i vuggeren. Eller huen, som jo var det sjoveste, gad hun fandme ikke at have på. Og hun syntes, det var mærkeligt det med at slå på tønde, så det var heller ikke et hit! Men fastelavnsboller og kakao.. dét kan hun forstå 😉 Vi satser på at næste år bliver bedre hvad angår kostume og interesse. Iøvrigt havde jeg fundet mønterne frem og ventede spændt på at det skulle banke på døren – men ingen kom forbi. Gør man ikke det mere!?

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ønsker