vores rockstar

vores rod

sommetider kan jeg virkelig beundre, hvor hurtigt rodet der bliver herhjemme. Et vasketøjsstativ som stort set konstant står indenfor (pga. regn!), hylder der flyder, åben fyldt vasketøjskurv, spillebrikker über alles og madrester som er groet fast… og kan blive ved. Vi bestræber os virkelig på at holde det ryddeligt og rent herhjemme, og har en lille “regel” om, at vi hver aften inden sengetid rydder op og stiller i opvaskeren. Det lykkedes okay, men andre dage (som i dag) er der rod allesteder. Badeværelse, entré, køkken, soveværelse, stue og Ayas værelse. Ja, selv altanen er også ramt. Har vi nisser eller hvad sker der? Vi kan desværre ikke give Aya hele skylden.. Løsningen må være en cleaninglady very soon. Fås de gratis? 

3 kommentarer

 • Uh, det lyder alt for bekendt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jep også her, jeg var vildt god til at lege tornado da Mingus var lille, det er jeg så på ingen måde efter vi har fået 2 børn. Det er bare forbi slikskabet, springe over rod og så op i sofaen helt færdig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ville ønske at jeg havde min egen lille lømmel som jeg kunne skylde skylden på 😉 har kun min fede kat – og han ligger sku mest stille.
  Åh hvor jeg kender det med rodet og tørrestativet og jeg bor i en 1-værelses! misunder jeres opvaskemaskine SÅ meget!

  -Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

vores rockstar