ømme tænder

lidt mad

et par af jer har været interesseret i at høre mere om, hvordan vi laver vores madplaner. I første omgang har vi taget billeder af vores mad, og tænker, at der så kan komme et indlæg på en konkret madplan senere. Men i sidste uge så det således ud. Ikke specielt spændende og fancy, men vores mad afspejler vores hverdage, hvor der nogle dage er mere tid til maden end andre dage 😉 


 frisk pasta med marineret kylling, spinat, feta, bladselleri, gul peberfrugt og fetaost
 gulerodssuppe med hjemmebagt brød (2 dage)
 æbleflæsk med rugbrød som tilbehør
 pasta med kødsovs og parmesan
 tøm køleskabet: pasta og kødsovs, hummus, grøntsagsstænger og fladbrød

høns i asparges og råkost med bladselleri, æble, rosiner, ristede græskarkerner og ristet kokosmel

13 kommentarer

  • Hvor ser det bare lækkert ud!! Bager i fladbrødet selv??

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Karen! Ja vi bager selv fladbrødet. Det består af ca. 3 dl. mel, 1 dl. durummel, 2 tsk bagepulver, 1/2 dl. olivenolie og salt. Så kan man altid tilføje diverse krydderurter mm. Og så bliver de lige vendt på panden i noget olie, ca. 5 minutter på hver side. De er lækre og super nemme at lave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mums det ser godt ud..tror da lige at jeg skal prøve at lave det øverste 🙂

    -Katja

    fashionbysobczak.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke noget lækker mad. Tak for super lækker inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil je helt sikkert prøver! Tak 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sebrina.

    Jeg prøvede at lave fladbrødene igår. Kan det passe at der slet ikke skal vand i dejen? Jeg kunne slet ikke samle alt melet med olien. Der var slet ikke nok væske. Var nød til at hælde vand i.
    De smagte super godt, jeg tilsatte oregano og hvidløg. Dog var jeg lidt for frisk med varmen under panden, så de blev lidt sorte ;).

    Knus Christina
    (Smuttie fra terminstråden) 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hov det er en fejl! Der skal vand i 🙂 Og vi har også prøvet med hvidløg og oregano, og det var godt! De er nemme at lave, så håber du prøver igen!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • og der skal også vand i for at samle dejen!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hehe tænkte det nok. Undrede mig også lidt da Jeg stod med sådan en underlig tør klump 😉
    Laver det igen i aften, for Det var super lækkert. Minder faktisk Liau om naan brød. Mums.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja det kan jeg got forstå!! 🙂 Ja det smager virkelig lækkert, og der er godt bid i. Og endnu bedre, at det er nemt at lave!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Hej Sebrina

    Hvor ser det alt sammen lækkert ud!
    Har du også en opskrift på brødet i springformen?
    Mvh. Tine

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Tine!
    Jeg bare altid på slump, så har ikke en hel opskrift. Men til dette brød brugte jeg hvedemel, durummel og fuldkornsmel, vand, 25g gær, en del olivenolie, maldon salt og græskarkerner. Når dejen har hævet i ca. 30 min, putter jeg det i en smurt springform, og lader det også her hæve i ca. 20-30 minutter. Herefter pensles med olivenolie og drysses med græskarkerner og maldonsalt. Vi laver det i mange varianter herhjemme, men vigtigt er, at dejen er godt klistret, altså ikke for tør. Du behøver nemlig ikke at røre ved den 😉 Dette brød er blevet bagt v. 200 grader i ca. 20 minutter.

    Håber det gav lidt inspiration trods manglende mål osv.!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tine

    Hej

    Det er super med inspiration 🙂 jeg kender godt det med at bage lidt på gefühl 😉

    God lørdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ømme tænder