små forårsfødder


Aya skal have nye sko, flere par. Hun har brug for sneakers og læderstøvler. Tja, også gerne et finere par, f.eks. ballerinaer. Ovenstående er kun et lille udsnit af alle dem vi har kigget på. Har også nogle fine Timberland støvler og loafers i kikkerten og faktisk også nogle pallietstøvler. Det er svært, ret svært! Mon det bliver lidt nemmere at vælge, når hun selv har en mening!? 
Mormor og morfar vil gerne sponsorere de blå Nike free run (7), hvilket jo så betyder, at vi kan give hende et par ekstra 😉 what to do?

11 kommentarer

 • uhh nogle lækre par du har fundet…svært at vælge. Jeg elsker converse 🙂 Derudover er jeg også helt tosset med angulus -dem går man aldrig fejl af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror også hun skal have et par converse. De hører jo nærmest til i enhver garderobe! Og læderstøvlerne bliver også angulus eller timberland. Tror jeg! Skal have hende med ud og prøve, så bliver det nok lidt nemmere…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine sko:) Kan virkelig også anbefale new balance til børn, Molly vil ikke have andet på:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tak, Aya er pt. i en str. 21, og skal op i en str. 22, og de new balance jeg kan finde er fra 23. Findes de mindre? Men overvejer at købe et par, for på et eller andet tidspunkt kommer hun jo til at passe dem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidste år på dette tidspunkt brugte Molly str 21 i alle sko, men new balance er så små i størrelserne til børn at jeg købte 23,5 og dem er hun så lige vokset ud af nu. Nu har jeg købt hende et par i str. 25 hvor hun bruger 23 i andre sko. Så du skal nok købe 23,5:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay så kan hun jo garanteret godt være i et par! 🙂 Mange ta for info!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angående new balance sko, så købte jeg et par til Magnus for 14 dage siden, og de var desværre ikke nogen succes, desværre 🙁 De er super fede, men Magnus' havde simpelthen en alt for bred fod (og vriste) til dem. Efter 14 dage er de trådt helt ud og jeg kan se at de har generet ham.

  Men på min nevø som har en smal fod, er de SUPER SEJE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  HUN SKAL SÅ MEGET HAVE NIKE FREE RUN!!!!!!!!!!!!!! 😀
  De er jo sygt søde og seje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh ja det er ikke nemt at vælge mellem så meget cuteness :o) Vi har faktisk købt nr 3 og nr 12 til Merle og er ganske tilfredse :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • de er bestilt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • okay det er godt at høre 🙂 Altid rart med erfaringer !

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

lige nu