far & datter

her i vores hus er glæde

vi drager nemlig på ferie i morgen! Det har vi vel nok ventet meget længe på, og nu er det så nu! Turen går mod Toscalano Maderno i Italien, som ligger ved Gardasøen og vi kører selv. Så der er dømt ægte familien DK og vi glæder os! Det er første kør-selv-ferie sammen med Aya, så vi er samtidig også meget spændte. Vi har lavet lidt indlæg, og håber også at at få blogget lidt dernede, men det er uvist om vi har internet eller ej. I aften skyder vi en lille give away igang til vores skønne læsere, som vi værdsætter højt <3 Glæde herfra!

4 kommentarer

 • Det lyder dejligt! I må have en rigtig god ferie – jeg håber, at det bliver en succes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg tror, at Martin omme i baggrunden føler sig lidt udenfor.. 😀

  RIGTIG god ferie til min yndlings familie – glæder mig til at høre om den, og se jer alle når i kommer hjem.

  Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak- det satser vi på at det bliver 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hehe Martin hedder igen bare dukke- så opfindsomme er vi nemlig herhjemme. Men Martin/dukke kommer med på ferien, så helt alene bliver han/han/den ikke skøre søs 🙂 Vi glæder os til at se jer når vi er hjemme igen! Møs

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

far & datter