Vi er hjemme!

En vinder er fundet!

Vores hoveder er tomme for ideer pt., så hvordan vi skulle trække en vinder ud, kunne vi ikke lige komme på. Men Nicolai kom på ideen – han har fødselsdag om en uge, hvor han fylder 26 år. Derfor skulle det selvfølgelig være kommentar nr. 26, som skulle være den heldige. Så 1,2,3,4…. og nr 26 er Ketty. Vi sender dig en mail med det samme, og håber du bliver glad for den fine stage/vase. Og mange MANGE tak til alle jer som har deltaget, det giver stor lyst til at skyde endnu en give away igang snarest! 

 

1 kommentar

  • Ih tak, der flages for mig og det hele:-) Og tak, glæder mig til at modtage den skønne præmie. '
    Kh

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er hjemme!