En vinder er fundet!

Hands up for friendship


Imens vi har været på ferie, er vi blevet spurgt meget pænt, om vi vil sprede et godt budskab. Nemlig budskabet: ”Hands up for friendship”, som er MINI A TUREs kampagneslogan i kampen mod mobning og for et godt sammenhold blandt børn. 


Det vil vi i dén grad, og vi ville begge lyve meget, hvis vi sagde, at vi ikke tænkte på mobning. Godt nok er Aya kun lige blevet de to år, men tanker som, “hvordan vil hun klare sig, når hun skal i børnehave – og (endnu værre) i skole?. Vil hun blive moppet? Eller være sådan én som mopper andre?”. Derfor prøver vi allerede nu at sætte fokus på problemstillingen, og krydser alle kroppens lemmer for, at det giver pote i den anden ende. 

MINI A TURE ønsker sammen med Red Barnet at være med til at bidrage til, at landets børn har det godt med hinanden og får en glad og tryg barndom. Dette fantastiske samarbejde går helt enkelt ud på, at du nu har mulighed for at købe en fin t-shirt og taske- som naturligvis er specialdesignet til formålet. Overskuddet fra salget går ubeskåret til Red Barnets arbejde for at bekæmpe og forebygge mobning blandt børn i Danmark. Så dit barn kan blive en del at råberiet blot ved at købe denne t-shirt eller taske, som kan købes i alle MINI A TURES forhandlere landet over. 

Hvilke tanker gør I jer i forhold til mobning, og hvordan påvirker du dit barn/dine børn i en positiv retning? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder er fundet!