torsdag i Tivoli

endnu en søndag

endnu en søndag er gået. Tiden går meget hurtigt for tiden, og bloggen er ikke så aktiv. Vi har travlt med arbejdet, familien, venner, huskiggeri, sport, lagersalg og nok også en masse andet. Torsdag tog jeg en ekstra aftenvagt og fik så fri fra min 12-timers vagt søndag. Et godt byt 😉 så nød virkelig min fridag i går, som startede med god morgenmad, som Nicolai havde sørget for. Det er ikke tit han bager boller, men når han gør, så bliver de virkelig gode! Og så ellers en tur på legepladsen, herefter frokost og så gik turen til Frederiksberg, hvor Nicolai skulle spille håndboldkamp. Imens opvarmningen stod på, gik Aya og jeg en lang tur og efter kampen (som HIF igen vandt) spiste vi lækre pizzaer på Mother i kødbyen. Herefter hjem og se forbrydelsen og slappe af resten af søndagen. Så er vi klar til endnu en uge…
Jeg har forresten fået ny jakke- den er så god og varm! Den kan b.la. købes på bud her.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

torsdag i Tivoli