God weekend

Madplan uge 40

Så blev det ENDELIG mandag. Endelig fordi det har været lidt hårdt at have 4x nattevagter, hvoraf to af dem er af 12-timers varighed og jeg har nu et par fridage. Nå, men jeg er da kommet ud på den anden side, omend lidt groggy og en smule tømmermændsagtig. Sidder stadig under dynen og har lige fået udarbejdet denne uges madplan, og skal have nosset mig sammen og i tøjet og hente hende der min datter, som vist nok havde en mor. Så skal der handles stort ind og igang med maden. Ja mandag er da på en måde så dejlig med al dens struktur og skema 😉 


Nå, men til den madplan som nu indeholder suppe, for det er nu suppetid hos os. Mmm…

Man/ Karrysuppe m. linser, gulerødder og cashewnødder samt fladbrød

Tirs/ Det samme som mandag (smart!)

Ons/ Spiser hos venner (endnu mere smart)

Tors/ Homemade fiskefileter, kartowler, persilleSOVS og salat

Fre/ Klassisk lasagne, salat og foccacia brød 

Lør/ Lørdagskylling, parmesanfritter og cremet salat

Søn/ Rester/ rugbrødsmadder (øv…)

Det er jo ikke fordi der er noget fancy over disse madplaner, men herhjemme sparer vi så meget tid og penge på denne måde, og jeg kan kun opfordre andre til det samme (og så lige dele dem med os, så vi kan få lidt inspiration). 

God mandag. 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God weekend