weekenden i sommerhus

Si+Lu

Aya mangler bluser! Både tynde og varme, og da jeg sad og klikkede lidt rundt hos Si+Lu, som er et nyt børnetøjsmærke fra Irland, klikkede jeg en fin strik hjem til Aya. En fin håndlavet jumper lavet af god blød allergivenlig akryl til en god pris i nogle pæne farver.

Tjek deres lækre produkter ud lige her
Jeg ville ønske at jeg havde tålmodigheden til selv at lære at strikke, men jeg har faktisk kastet håndklædet i ringen og må betale mig fra det. Så kender du til én eller flere, som sælger lidt specielle strik til børn, så smid endelig en kommentar med et link. Jagten er nemlig begyndt 😉 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

weekenden i sommerhus