favoritter hos lekmer.dk

weekend, sommerhus og Mads og Monopolet

Hvor har vi glædet os til weekenden. Vi drager nemlig lidt sydpå i sommerhus med et vennepar, hvor den står på fodbold, god mad, vin, snak, gåture, golf, genbrugsshopping, søvn og en masse grin. Det er lige tiden for os at hive stikket lidt ud, da vi begge har ret travlt på arbejdet. Aya kommer med, men hentes af mormor og morfar om lørdagen, så vi også får en aften (læs: druk) uden hende. Lørdag morgen glæder jeg mig til at tænde for radioen og lytte til Mads & Monopolet, hvor Anden er med sammen med det gamle hold med Søren Pind og Suzanne Bjerrehuus. Se det er en weekend der vil noget! Mon ikke vi vender tilbage med et par billeder eller to 😉 Indtil da må I andre have en skøn weekend!

3 kommentarer

 • Lørdag formiddag er bare bedst med mads og monopolet som soundtrack – i love it.

  rigtig god tur i sommerhus og rigtig god weekend

  kh maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig god weekend!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er intet som en afslappende sommerhustur i gode venners selskab, til rigtigt at få koblet fra. Væk fra hverdagens trummerum og faste rutiner. Og hvis man så samtidig formår at få hovedet væk fra alt det derhjemme også, så er man som ny, når turen er ovre. Me dfrisk energi og klar igen. Håber i fik en god tur!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

favoritter hos lekmer.dk