Den kommende storesøster

Mange tak!

Sikke mange lykønskninger vi har fået – 1000 tak for hver og én! Vi fortsætter selvfølgelig med at blogge, omend der til tider nok vil være lidt stille herinde 😉 Der er en dejlig ro på herhjemme efter nyheden er kommet ud, og jeg har allerede fået købt de første par ventebukser. Der er noget forskel fra denne her gang end da jeg ventede Aya, hvor jeg kunne være i mine jeans helt indtil uge 20. Men gider ikke at kaste en masse penge efter ventetøj, så satser bare på et par jeans eller to, og så må det være leggins, strømpebukser, kjoler osv. Synes allerede det er lidt træls med tøjbegrænsninger… men heldigvis er det kun for en “stund”.

Nu vil jeg nurse om en feberramt og begyndende skoldkoppeprikket Aya. Åh det er altså lidt synd for hende, selvom det egentlig er fint, at hun bliver ramt nu. Nicolai er heller ikke på toppen, så jeg må tage mig sammen og glemme graviditetskvalme -og træthed for en weekend 😉

1 kommentar

  • Det var lige gået hen over hovedet på mig at Aya skal være storesøster – men et kæmpe forsinket tillykke herfra.
    Kh. Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den kommende storesøster