Havregrynskugler

opskrift på lækker og sund topping

Vores morgenmad er egentlig nok ikke så spændende; enten spiser vi havregrød, havregryn med rosiner eller yoghurt/ymer med noget topping på. Gerne noget frugt, gryn og nødder. Det må gerne være en smule sødt, da yoghurt naturel især nemt kan blive en ret syrlig oplevelse. 

Denne her topping er utrolig nem, lækker og sund. Jeg har ingen mål på, da jeg altid laver det på gefühl, men jeg bruger ca 2 håndfulde frosne hindbær som “koges” i en gryde. Herefter ca. 20 dadler (uden sten) og lidt vaniljepulver (ikke sukker) og det blendes så. Det er ret sødt, så synes næsten det skal spises med noget surt. Vores holder ca. 4 dage på køl og så er det spist. Lige nu har vi noget hjemmelavet müsli i ovnen til supplement til vores ellers lidt “kedelige” hverdagsmorgenmad 😉

1 kommentar

  • Mie

    Hej Sabrina og Nicolai.
    Jeg kan ikke finde nogen mail på jer. Men jeg er interesseret i at kontakte jer i forbindelse med en kampagne vi kører på Buzzanova med et Playstation spil. Jeg har sat et spil til side til jer, så kontakt mig endelig hvis i er interesseret, og så kan i selvfølgelig også få lidt mere info.

    md@buzzanova.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrynskugler