10 irriterende ting ved (min) graviditet

Farvel 2012, velkommen 2013!

Kære læsere! I fortjener et tak og en hilsen her på årets sidste dag. Vi er taknemmelige for året der er gået, og vi glæder os til det kommende år, og håber I fortsat vil følge med. Vi har ikke så mange planer blogmæssigt, andet end at Nicolai skal mere på banen og så ellers fortsætte som hidtil, med lidt give-aways hist og her.
2012 blev året hvor vi som familie virkelig fandt os selv, forstået på den måde, at vi fandt ud af hvor vigtigt rytme og planlægning er for os, og det har givet en masse frirum i sidste ende, netop til at nyde at være en familie. Ja, det tog os så ca. 1,5 år at nå dertil 😉 Det har haft stor betydning at Sebrina valgte studiet på RUC fra, og nu arbejder fuldtid og har fri når hun så har fri. 
2013 skal nok ruske op i det hele når vi bliver en familie på fire, men vi er sikre på, at vi nok også skal klare denne opgave, samt at Aya vil blive en fantastisk storesøster. 

Nicolai og Aya smutter afsted til nytårsfest lige om lidt, og vi nåede lige dette hurtige billede til ære for jer 😀 Sebrina har valgt at arbejde sig igennem nytåret. Det er det første år vi er adskilt, og det er da en smule underligt ikke at skulle kysse hinanden når kl. slår 24. Men til gengæld er der kun 2,5 måned til Sebrina går på barsel, og vi vil få en masse tid sammen, og ikke mindst en hel jul og nytår sammen i det kommende år. Vi håber I andre vil få et fantastisk nytår, får drukket, spist og danset til det bliver lyst og kysset en hel masse også. Det hører altså sådan en aften til! 

GODT NYTÅR!!

3 kommentarer

 • Rigtig godt nytår til jer alle tre – glæder mig til at læse med i det nye år;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt nytår her fra os:) Vi glæder os til at følge jer i 2013 – ikke mindst når i bliver 4:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Rigtig godt nytår!
  Glæder mig til at følge med i 2013 og ikke mindst til at se jeres familie vokse til et firkløver 🙂

  Lou

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 irriterende ting ved (min) graviditet