Glædelig juuuul!!

Glimt fra juleaften

Så kom vi igennem tre dages gave- og ædemekka! Det har været super hyggeligt, men det er nu rart endelig at komme hjem og slå benene op. 
Juleaften var særdeles vellykket, selvom Aya droppede sin middagslur (!), og vi derfor var lidt nervøse for, om hun kunne holde sig vågen (med godt humør). Men ak, der var ingen problemer, og middagsluren er nu desværre et overstået kapitel. Hun fik lidt gaver inden spisningen, og så kom julemanden bagefter. En meget uhyggelig fyr, faktisk så uhyggelig at Aya sked i bukserne 😉 Meeeen han havde flere gaver med, så helt skidt var han nu alligevel heller ikke…

 Det er fedt, at hun nu er så stor, at hun ved, hvad en gave ligesom er for noget, for det var ren glæde den aften. Opmærksomheden var på hende, og vi voksne kunne puste lidt ud da hun gik kold 20.30, og tage det hele i et lidt roligere tempo og “lege” lidt med vores egne gaver. Julen har fået en anden betydning nu, og efter nogle år, hvor det har været sådan lidt svært at finde julespændtheden frem, så er det kommet tilbage på en ny måde. For det er altså skønt at se forventningens glæde i Ayas øjne, hver gang hun skulle åbne en gave. 

1 kommentar

  • Ja det er bare skønt når de begynder at forstå og glæde sig!! 🙂 Hun er altså super køn hende Aya!!:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig juuuul!!