Glimt fra juleaften

Topshop sale favoritter

graviditeten sætter lidt en stopper for min udsalgshopping denne vinter, ja og shopping generelt! Nok ikke hvis I spørger Nicolai… Men jeg kan nu alligevel godt finde lidt godter, og det her er lidt udsalgsønsker fra Toshop. Jeg mangler at få kigget weekday, asos, zara og cos igennem, og skal egentlig også en tur ind til byen, så der kan vel egentlig godt nå at komme en del hjem alligevel. Men “glæden” er bare ikke helt den samme, da der er en masse lækre sager jeg må lade ligge (jeans, nederdele, kjoler, bluser osv.), så det kan ende med at jeg bliver lidt i dårligt humør, frem for at glæde mig over de få ting jeg får købt. Men så må jeg i stedet spare lidt op til den helt store shoppingtur, når jeg har min “normale” krop tilbage igen. 

1 kommentar

  • Haha, ih hvor jeg kender den følelse!!:) Heldigvis er jeg ovre graviditeten MEN det er som om at den løse hud er lang tid om at trække sig sammen såå tøjet sidder alligevel ikke som det skal;) Måske det bliver anderledes for dig – mon du har planer om at løbe halvmarathon igen;)?!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra juleaften