Jeres mål for 2013

Er det graviditetshormoner?

Når jeg lige nu sidder og tuder over, at børnehaven har tilbudt hende en plads allerede pr. 1. marts!? Jamen min lille guldklump er jo kun lige blevet 2,5 år og er stadig min lille baby. “Hun trænger til flere udfordringer, og spørger tit om hun må komme ned og lege i børnehaven… Vi ville jo ikke tilbyde hende en plads, hvis hun ikke var klar til det”. Nej, hun skal gå i vuggestue til evig tid. Gå væk virkelighed, eller graviditetshormoner, for det kan jeg altså ikke lige rumme NU! Shit… 

5 kommentarer

 • Anonymous

  Vores søn startede i børnehave da han var 2 år og 5 måneder. En intergreret, så han kendte alle de vokse og der er åbent plan, så han kendte naturligvis også flere af børnene. Havde det ligesom dig – de bliver pludselig meget store når de starter i børnehave, men vores søn var klar og så var der lidt mere fokus på ham, eftersom han er den yngste dernede…
  Det er gået så fint med hans start – er sikker på at det samme kommer til at gælde for jer.

  /Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du bliver hurtigt store nu, og der sker jo også meget for jer lige nu, så kan godt forstå det var/er noget af en mundfuld at sluge og det krævede et par tårer.

  Men når vuggestuen/børnehaven vurderer hende klar, så har de jo nok ret. Det er nok mere os voksne der kan have svært ved at kaperer det end børnene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • åh altså, børnehave ….. puh, min lille dreng er 1 år i weekenden og jeg er ved at gå helt ned over tanken om han skal starte i buggestue, ej det er altså bare ikke fair at de skal blive så store når de jo altid vil være vores små babyer <3

  http://www.theibizamom.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vi meget glade for at høre! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det har du helt ret i 😉 Husker da bare mine bekymringer ang. vuggestuestart, og det gik stille og roligt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeres mål for 2013