Kalender 2013 give away!


Så blev det endelig tid til årets første give away. Og hvad er mere passende end en sej 2013 kalender? Denne kalender er lige efter vores smag, simpel og stilfuld. Til kalenderen medfølger en metalclips til at hænge kalenderen op på. I kan læse og se flere billeder af kalenderen lige her

For at deltage kræver det, at du skriver en kommentar på indlægget her, hvor du beskriver dit største mål for 2013 samt din mailadresse.

Vi trækker en vinder søndag d. 13. januar

74 kommentarer

 • Mit største mål for 2013 er at det skal blive lige så godt (hvis ikke bedre) end 2012, der var et virkelig godt år. Og vi lægger hårdt ud med bryllup, barn (i vuggestue) og hus!

  candmorblog@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber også på et huskøb – nu må vi se. 😉
  Den kalender er virkelig flot! Min mail er hjerte-rum@hotmail.dk
  Mvh Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at vi i 2013 bliver en familie på 3 stks! Men jeg er nu slet ikke i tvivl om at dette år bliver mindst lige så godt som det forrige, man skal bare huske at nyde det.. Så det tror jeg er mit største mål 🙂 men det ville nu altså se pænt ud hvis jeg havde en bule på maven når jeg siger ja til min kæreste til sommer.

  Må I have et godt år også- jeg glæder mig til at følge jer 🙂

  Ceciliedgormsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Mit største mål er at blive færdige med vores skønne hus. Vi lever lidt af et nomadeliv lige nu – og bader og koger og steger hvor vi kan låne lidt plads 🙂 Og den der kalender vil passe så fint ind i mit nye køkken 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er at få genoptaget renovering og istandsættelsen af vores dejlige hus. Kan mærke at nu er vi ved at vænne os lidt for meget til de ufærdige ting. Vi kommer ligesom ikke videre og jeg er træt af kasser i soveværelset og ufærdige løsninger 🙂
  Libbie_Melchart@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 må helt sikkert være at tabe de 5 kg som jeg tog på i 2012 🙁 Barsel, bryllup og nyt job kostede desværre nogle kilo på sidebenene 🙁
  Så motion og sund mad…go go go!!

  Super fed kalender!! Vil passe perfekt i vores kække 🙂

  Godt nytår fra Karen

  Kwj1207@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013, er at færdiggøre min uddannelse og så tabe mig 10 kg.
  Super fed kalender, vil passe godt hjemme hos os 🙂

  S.vilsboell@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at år 2013 bringer en sund og velskabt juli-baby og en færdig PhD på hylden! 🙂
  mariapoulsen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål for 2013 må bestemt være, at få fat i drømmejobbet.. eller hvis ikke drømmejobbet, så bare et job 🙂 Og så synes jeg den kalender er vildt fed! krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er at blive færdig som sygeplejerske til sommer og få mig et job!
  Sikke en flot kalender den vil passe så fint hos os:)

  Glæder mig til at følge med hos jer i 2013!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Mit største ønske for 2013 er at gennemføre Run To The Beat – halvmarathon i London til efteråret. Så sagde jeg det højt! Jeg håber kondi og knæ kan holde hele vejen. Tak for en skøn blog og virkelig nice giveaway.

  katrinejagd@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit mål er at bruge hvad jeg har af krea-ting jeg har i mit hjem uden at købe mere .. 🙂

  helle@mody.dk

  Din-og-Flere-Giveaway-Her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin! Mit største mål er at tabe 12 kg, så jeg vinder et væddemål med min kæreste, hvor der er en Eames gyngestol på højkant for mit vedkommende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål er at skære ned på impulskøb… puha, den bliver svær ;0)

  Arliana.Swann (a) gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fed kalender, den ville pynte så fint her hjemme. Mit største ønske for 2013 er at min kæreste bliver færdig med sin uddannelse, så vi ikke begge to er under uddannelse, og så vi kan begynde at udføre nogen af vores drømme.

  angcenia@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den smuk! Mit største mål er, at få familielivet til at hænge sammen med den lille troldeunge der er på vej. Der kommer helt sikkert mange udfordringer, der er svære at forudsige.

  marieerenbjerg@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål i 2013 er at vores lille familie går fra 4 medlemmer til 5 medlemmer. Jeg ser meget frem til det, men kan nogle øjeblikke også frygte hvordan vi skal klare det 🙂
  juliejensen@mail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Uh, hvor er den flot. Min drøm for 2013 er at tabe nogle af de ekstra kilo, som sidder på siddebenene. Jeg er allerede godt på vej – og det føles fantastisk. Derudover så håber jeg på at blive bedre til at sige nej til nogle af de ting, som jeg kun ønsker lidt. I stedet vil jeg sige KÆMPE JA til de ting, der betyder noget: familie, kæreste, studie, frivilligt arbejde og studiejob. Tak for en dejlig blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største ønske er at udvide børneflokken fra 3 til 4 … men først er mit mål at tabe 10 kg!

  Nanna_schack@yahoo.dk
  Superprinsessen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Nej hvor er det en fin kalender.. Mit største mål er at finde et job, da jeg er på barsel og flyttet alt for langt væk fra mit gamle job..
  Danielast87@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Hvor er den flot! Mit største mål er helt klart at blive bachelor, tæt efterfuldt af at komme ud på en masse fede rejser, både med kæreste og venner.

  tusnelda_grunge@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Fed kalender, den vil min datter ELSKE, hun elske grafiske print. Min største drøm er at tabe nogle kilo – og det skal nok lykkeds 🙂 Ellers er min drøm at nyde min familie 🙂
  Marianneesteffensen@hotmail.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål for 2013 er at blive et gladere og mere positivt menneske.

  pernille_kjaer @ yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Uh.. Min store drøm er at min søde kæreste frier… Men mon det kommer til at ske? 🙂
  Så ville det i hvert fald blive skrevet ind i denne flotte flotte kalender!!!
  Kinaella@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed kalender – den MÅ jeg vinde 🙂 Mit største mål er at nå min normalvægt efter en graviditet (og så også noget med at tage lidt lettere på tingene…) bettinakyhn@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er bare fin!!!!
  Et af mine største mål (som også var et 2012 mål – startede feb 2012 og slutter feb 2013) er at tabe mig… jeg er næsten i mål og mangler kun ca. 1 kg, der er indtil nu røget 16 kg!!!

  Et andet meget stort mål er at være mere sammen med mine to unger, på deres niveau og præmisser.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hm enten er det at nå flere kreative projekter end i 2012 eller bestå alle eksamener med glans
  sandravarn@gmail.com

  Kig også gerne forbi min give away hvor du kan vinde et Danefæ sengesæt:

  http://krea-kaos.blogspot.dk/2012/12/give-away-6.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål er at blive gravid med min dejlige kæreste. Derudover er der også et lille mål om at begynde at bruge en kalender så min tid kan bruges fuldt ud. Men nu må vi se om det bliver realistisk.. Ligemeget hvad ved jeg bare at 2013 bliver fantastisk…
  Kærligst Stine BB, bjs_bis@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit største mål er en lejlighed, hvor de er elevator:)

  coubak@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skylder min svigermor, at jeg løber en marathon, fordi jeg sagde til hende sidste år at jeg ville løbe en marathon det år hun løb en halv. Da hun løb en halvmarathon sidste år og jeg blev gravid og derfor ikke kunne holde hvad jeg havde lovet, så skylder jeg vidst 🙂 Så det er målet for 2013. Jeg planlægger at det bliver Berlin marathon til sep. 🙂

  Trine – kvalitid.blogspot.dk

  trine.hornboellgmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål må blive at. Få revet et par vægge ned og lavet kæmpe køkken i 2013.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Deltager 🙂
  Mit mål med 2013 er at finde ud af, hvad jeg vil efter gymnasiet, da jeg bliver student her i 2013. Tiden nærmer sig og jeg vil gerne beslutte mig for det rigtige, derfor er det er vigtigt for mig 🙂

  JulieM93@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow en lækker og anderledes kalender!
  Den må gerne bo hos mig 😉
  Jeg skal helt sikkert have en god bachelor i hus i 2013!
  Det er hvis være mit vigtigste mål.
  Jeg havde også besluttet mig for en sundere livsstil, meeen der er kun gået 3 dagen og savner chokoladen(!), så mon ikke det går i vasken som det plejer det nytårforsæt 😉

  Hilsen Frk. Hansen -med give away på bloggen!
  frkhansen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fin kalender 😉
  Jeg har besluttet mig til at sige mit arbejde op og finde et nyt inden året er omme
  jytte777@sol.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er den fin og hyggeligt 🙂
  Mit største mål for 2013 må være at jeg prøver at leve lidt mere sundt.
  idawestphall@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej en fed giveaway!

  Mit største mål for 2013 er at gøre en forskel for andre, der har brug for det. Sidste år var jeg i Uganda i 3 måneder, hvor jeg arbejdede med døve børn (Er selv døv) og det var en helt fantastisk oplevelse. Det gjorde at jeg fik lyst til at gøre det hver år – at gøre en lille forskel for andre mennesker (Dog ikke rejse et andet sted hen – man kan sagtens gøre det i Danmark) 🙂

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare den smukkeste kalender! Mit største mål for 2013 er faktisk bare, at det bliver lige så spændende og fyldt med oplevelser og udfordringer som det gamle år. Og så skulle jeg gerne have "landet" mig et spændende job 😉

  Rigtig godt nytår!

  Vh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den fin, den må gerne hænge i mit køkken.

  Jeg har to store mål for 2013 – opnå et varigt vægttab på 13kg (skal af med graviditets kiloene)samt at finde et nyt årbejde, er pt. i en tidsbegrænset stilling som udløber til sommer.

  svips@aaui.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At turde forelske mig igen 🙂 Jeg tror på det.
  God dag til jer!
  annesofienibe@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Mit mål for 2013 er noget så simpelt og dog utroligt svært, nemlig at hvile i mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella Lind

  Og min mail er: daniellalind@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål for 2013 er at bestå alle mine eksamener på uni – og så lige tabe de sidste 6 kg! 😉

  tine.juel (at) hotmail.com
  – erstat at med @

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mit mål for 2013 er at smide alle de kg jeg har taget på efter jeg har været syg 🙂

  mynthevalentina@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mit største mål for 2013 er at finde et job som sygeplejerske, da jeg bliver færdig med min uddannelse her om 2 uger 🙂

  tamilla_eriksen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål – og måske største udfordring (positiv) – er at blive gift i år 2013.
  Jeg har allerede "grebet bolden" og er i fuld sving med planlægningen, så en kalender vil være en god hjælp til at skrive ned hvornår invitationerne skal ud, hvordan diverse regninger skal betales, hvornår mødet med præsten er osv.

  Smuk give-away, rigtig godt nytår til Jer!
  Venlig hilsen
  CUPCAKE-STYLISTEN (Rikke)

  rikkeriks85@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål er – at spare op så kan min datter, mig og min mand rejse til min mor som vi ikke har set i to år ;/

  Rigtig smuk kalender!Jeg har et par hvide tomme væg herhjemme… hehe

  God weekend til jer !;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er, at jeg vil prøve at stille lidt færre krav til mig selv og på den måde få et større overskud i hverdagen. Det kunne være rart, hvis jeg kunne give mig selv lov til at slappe helt af sammen med min søn en gang imellem uden at skulle have dårlig samvittighed over at lade bachelor og bryllupsplanlægning ligge bare for en stund.

  /Stine
  mereglimmer@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Virkelig flot kalender!
  Mit største mål for 2013 er at få sparet penge sammen til at komme ud at rejse, rygsækken har samlet støv for længe nu.
  lene_mondrup@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er (kliche-agtigt nok) at tabe 20 kg. Både for at se bedre ud, blive mere tilfreds med mig selv, hele sundhedsfaktoren og det faktum, at min datter på knap 5 syntes, at hendes mor er tyk. Jeg er fast besluttet på, at det skal lykkes! Og hvor der er en vilje er der jo en vej.

  johanne_lysholdt@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål er at være mere modig.
  Min email er: anna.mulla.hansen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål i 2013 lyder lidt frelst og egoistisk: jeg vil dyrke mig selv og tage mig rigtig godt af mig. Finde frem til aktiviteter og mennesker der gør mig virkelig glad. For først når jeg elsker mig selv, kan jeg elske livet og andre. 030786@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit alle største må i 2013 er at få en fast stilling, hvor jeg lige nu, kun har en løntilskudsstilling….den udløber til sommer og jeg krydser sådan fingre for at jeg ikke bliver arbejdsløs igen ;O)

  frkjensen@hotmail.dk

  Mange hilsner Betina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fed gave! Vi har også en give-away kørende, vind lækre produkter!
  http://www.blushandbrownies.blogspot.dk

  Kys Sofie og Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål er at bruge udtrykket "yolo" så meget som muligt, og helst på en lille smule forkert måde, og særligt på div. Sociale medier. Og åh, alle de forargede kommentarer det bringer med sig. Jeg glæder mig allerede! (er faktisk begyndt lidt!).

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan man stadig nå at være med? Jeg vil vist bare gerne løbe lidt mere i de fine Nike free løbesko, og så gå lidt mindre i jogginbuks 🙂 måske lidt mere læbestift endda!
  Karolinedahrling@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  At være i nuet 🙂
  gbang2ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det en skøn kalender! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at spise MEGET mindre slik end 2012. Faktisk har jeg bestemt, at jeg ikke har lov til at købe noget til mig selv… 😉

  Godt nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hello,

  I would like to play.
  Your game is on my blog,on the right.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com

  All the best.:)
  Bernadett

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal blive bedre til at lytte til mig selv! Rigtig dejlig kalender – den vil hænge fint her hos mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål er, at sætte mig selv i første række, i form af, at tænke på mig selv. Alt nyt omkring mig (mht. flytning af bolig samt skole), har fået min opmærksomhed, og jeg har glemt mig selv. Dette har resulteret i, at jeg har taget rigtig meget på, og ønsker derfor at tabe mig. Så dét er målet. 6 kg skal af, og rigtig gerne inden vi når sommerperioden!

  cecilienpsb@gmail.com

  http://www.xceciliex.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin kalender – flot og enkel – elsker det!
  Det største mål for 2013 må være at blive bedre til at træffe beslutninger!!
  ullanykjaer@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er at mine dejlige unger og jeg skal komme godt videre fra skilsmisse fra deres far.

  Mette_vindfeld@msn.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for 2013 er at blive færdig som pædagog.

  Mvh helena.engelbrecht@yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål er at være tro mod mig selv!
  Bubbibjornen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit mål – at give mig tiden i den enkelte situation/ting, mens jeg er i det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • At være lykkelig!

  Men sådan mere håndgribelige mål må være:
  Færdiggøre mit studie, rejse tilbage til Nepal som frivillig sygeplejerske og forhåbentlig også finde et job bagefter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Mit mål for 2013 er at blive et bedre mennesker. Både overfor mig selv, men også over for dem jeg holder af! Der er altid nogle ting man kan gøre bedre! 🙂

  // Simone

  simoneklinke24@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en lækker konkurrence. Mit største mål for mig selv i 2013, er at ændre de ting som er rigtig svære… Dette indebære at starte til psykolog, lære at mærke efter, give slip på en ubehagelig kontrol, lytte til sin krop og stole på at alt dette kan være vejen frem for ægte lykke. Livet er jo så fandens godt, nogle gange kræver det bare lige lidt hjælp før at man kan se og mærke det. Tak for en enorm hyggelig blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål i 2013 er at finde en rigtig fed praktik plads i udlandet og derefter færdiggøre mit studie. Bliver skønt!
  Hilsen vintefryd.dk

  mvinter@vinterfryd.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål/ønske er at blive rask igen og jeg finder ud af hvor jeg hører til i verden, da jeg kæmper med mange ting, da jeg er hørehæmmet. Mit mål er også at blive uddannet som pædagog trods forhindringerne.

  Stackelies@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit største mål for i år er at gøre en forskel på mit arbejde. Og så skal jeg snart få trænet op til at løbe 10 km..

  mariemarolles@yahoo.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wow for en fed kalender, lige sådan én jeg mangler herhjemme!!

  Jeg drmmer om at få styr på huset, der virkelig trænger til en hånd, men vi har haft travlt med baby, huskøb og bryllup i 2012. Så NU skal der ske noget, og den kalender kan jo være startskuddet!

  Fed blog iøvrigt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhh, jeg har vist slet ikke deltaget her, det vil jeg mægtigt gerne.
  Har flere mål, så det er egentlig lidt svært at vælge, men tror jeg vil sige at arbejde med positiv tænkning. Tja, det er jo egentlig ikke et mål, men en proces, håber det kan godtages. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære i morgen