Vi har trukket en vinder!

LEGO DUPLO event

For en uge siden var Aya og jeg til vores første bloggerevent. Så det var altså med lidt sommerfugle i maven, at vi drog mod Vesterbro. LEGO havde inviteret til pressebrunch, hvor de havde disket op med en lækker brunch, og Aya var selvfølgelig særlig glad for udvalget af smoothies. Det var hendes mor nu også, for så var hun da stille for en stund;-)

Nå, men det var faktisk et hyggeligt event med brugbar information om bl.a. børns udvikling. Det primære fokus var på den nye serie som LEGO DUPLO har lanceret for de helt yngste i alderen 1 1/2 til 3 år. Her blev de velkendte DUPLOklodser introduceret, men nu med hjul og træksnore. Noget som de helt mindste skal få gavn af, især fordi den aktive leg bliver lettere, men samtidig stimulerer barnets udvikling. Aya fik et sæt med hjem, og det faldt i god jord – ligesom alt det andet DUPLO hun har. 
På DUPLOS hjemmeside findes mere information om børns leg og DUPLOprodukterne, og det er faktisk spændende, at klikke lidt rundt derinde. 

Udover at være et spændende event, var det også lidt sjovt at møde nogle af de andre bloggere face to face, og Aya morede sig med Ipad og alle de mange DUPLOklodser.

5 kommentarer

 • Det ser hygsomt ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser rigtig hyggeligt ud! Må jeg spørge hvordan du har hørt om det legoevent?;) Det er ihvertfald ikke nået her til Herning..:) Haha.. Er ret sikker på at det ville have været en succes for Aske;)!

  Sjovt at møde nogle andre bloggere in real life..:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er blevet kontaktet via bloggen af et PR bureau og blev inviteret på den måde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ahh okay:)! Ja, misundelse er en grim ting… Haha:) Dejligt for jer! Og fed trøje du lige har postet i et andet indlæg!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var bare en rigtig hyggelig formiddag! Og næste gang skal jeg vist tage og droppe genertheden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi har trukket en vinder!