Pavement- og Campbellstøvler på tilbud!

Maternity leojeans

For noget tid siden købte jeg disse leojeans fra asos Maternity, og var ikke helt tilfreds med pasformen. Men nu har jeg åbenbart taget på, for synes de sidder fint nu. Ahem.. Men de er på tilbud til kun 165,- lige her. Blazeren er også et tilbud inde fra asos og kan købes her
Billedet er taget lige inden jeg blev sløj. Har nu ligget klistret i sofaen med dyne, feber, the og netflix i to døgn, og håber at jeg er frisk nok til at smutte i aftenvagt i morgen, for gider hverken sygdom eller dårlig samvittighed over ikke at kunne arbejde. Til gengæld er jeg blevet helt optaget af Gossip Girl, og sætter stor pris på, at Nicolai har forlænget vores netflix abonnement 😉 Ved godt hvad noget af barslen skal bruges på….

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pavement- og Campbellstøvler på tilbud!