Lille spejl...

Vores mål for 2013

Vi er blevet inspireret af andre bloggere, og ikke mindst jeres kommentarer på vores give away, og vil dele vores mål for 2013 her på bloggen. 
 
  • Vi vil også gerne fortsætte som i 2012. Vi har haft et super 2012, og håber, at vi bliver ved med at holde på vores struktur omkring madplaner, indkøb, motion, prioritering af vores eget familieliv, kæresteliv og venneliv. 
  • Og så kan vi nu også røbe, at vi har købt bolig, og flytter pr. 1. april til Solrød Strand. Mere om det i et andet indlæg. 
  • Vellykket familieforøgelse, er nok det mål der fylder allermest lige nu. Vi gør os en masse tanker om, hvordan det bliver at udvide familien fra 3 til 4, og ikke mindst oven i at vi flytter og Aya skal skifte institution. Så det bliver et hårdt forår, men også utroligt spændende og glædeligt. 
  • Vi har også de mål, at Aya skal smide bleen og sutten helt, og gerne inden for det næste halve år. Det er noget mere håndgribeligt, men ikke mindst nogle mål, som vil kræve noget af os alle, og lige nu er vi ikke klar til det.
  • Vi vil også gerne blive bedre til at “planlægge” weekender uden planer. Det er ofte de weekender vi hygger os allermest, og dem har vi desværre ikke haft så mange af i 2012.
 
 
 

5 kommentarer

  • Lyder dejligt! Alle punkter!
    God weekend, når I kommer dertil (hvis I ikke allerede er der :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eeeej, så fik i lejligheden Sebrina, hvor er det skønt. Stort tillykke!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uhh hvor spændende med hus/lejlighedskøb – det glæder jeg mig til at høre mere om!!:) Det er nu også bare lækkert at have sit eget!

    Spændende med projekt "ingen ble og sut":) Her kom vi af med sutten en dag da vi ikke kunne finde den – vi sagde at den var væk og han accepterede. De næste par dage spurgte han lidt efter den men accepterede at den var væk og sådan kom han af med den;)! Måske det også kunne virke for jer!? Bleen smed han i sommerferien da han var hjemme i 4 uger – op til da havde vi ofte sat ham på potten eller toilettet og gjort det hyggeligt ved at læse bøger… men det har i sikkert allerede læst en masse om;) Held og lykke med projektet ihvertfald – de bliver pludselig så store når de ikke bruger ble!!:)

    Weekender uden planer er skønne! Jeg håber i får nogle flere af dem – specielt når i også får et hus der skal laves lidt ved og en ekstra baby:)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa det er så fedt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for inspiration! Egentlig er hun nok klar til at smide sutten, hun bruger den kun når hun skal sove, så det er bare os der lige skal indstille os på, at tage "kampen" de aftener det vil dreje sig om, og selvfølgelig også nætterne, hvor hun vil spørge efter den. Men håber da det glider lige så let for os, som det gjorde for jer, for så er det da til at overskue 😀
    Vi regner også med at vente med at smide bleen til sommer, medmindre hun selv begynder at vil gå på toilettet. Men hun vil ikke på vores nuværende toilet, men håber det hjælper, når vi får et meget mere behageligt og centralt toilet i vores nye bolig…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lille spejl...