Stil

Det skal vi da ha’ til babyVi mangler stadig lidt til baby, og ovenstående er noget vi meget gerne vil have fat i. Vi har været meget glade for Ayas Tripp Trapp stol, og har bestemt os for, at vi skal anskaffe os en til. Vi har den “eksklusive” valnøddetræ udgave til Aya, og er meget glade for den. Denne gang vil vi kaste os ud i lidt farve, og synes den limefarvede er et godt bud. Newborn Settet til stolen synes vi er super smart, og den skal erstatte den udskældte vippestol (som vi faktisk heller ikke har længere). Stofbleer kan vi også bruge lidt flere af, og lidt farve gør bestemt ikke noget. Et aktivitetsstativ synes vi er musthave, og vi havde et fra lamaze til Aya, som bare væltede konstant, så denne gang skal vi have et godt robust stativ i træ. Og så er drømmen, at baby skal ligge på et HAY pinocchiotæppe, men nu må vi se… 😀 Vi havde en Trillepose til Aya, som vi faktisk var ret glade for, men den er solgt, og håber budgettet tillader en Voksipose, men vi skal også først have den til efteråret 😉 måske vi kan finde en brugt, gerne i noget retrostof! Sutter er uundværlige, og det samme gælder ammepuden, som vi også har solgt. Babysengetøj har vi egentlig, men synes altså baby må eje noget nyt og smart. 


6 kommentarer

 • Anonymous

  Lækre sager I ønsker jer 🙂 Jeg er også gravid for 2. gang og leder efter en god ammepude. Har I erfaring med denne eller kender I nogen der har?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nej har hverken erfaring eller kender nogen der har det med lige netop denne. Synes bare den er flot og god stor i det, så tænker at baby kan "stables" lidt på den. Men man kan sikkert finde en til billigere penge som er lige så god 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Vil nemlig også gerne have en stor én – og så ser det super smart ud, at man kan sove med den når maven bliver stor og tung og nærmest alle sovestillinger er ulidelige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde en fossflakes ammepude, som var helt fantastisk – brugte den netop allerede inden baby kom ud til at sove med, og nu hvor amningen er slut, ligger den faktisk stadig i vores seng, fordi den er så god at ligge op ad – og så hamrer den lille i hovedet op i væggen, når han kommer op og ligger og roder rundt.Deres betræk er dog ikke fantastiske, men jeg syede selv et at noget retro-dynebetræk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En voksi er også en fantastisk investering! Det er så lækkert bare at skulle give en hue og vanter på, og så ud og sove. Ikke 700 lag tøj som bare gør ungen sur og utålmodig. Og så uld jo god til at regulere temperaturen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Sikke mange fine babyting 🙂 Overvejede stærkt disse Sleepbags (http://sleepbag.dk/category/products/sleepbags), men endte med en brugt Slee Bee, som der så skal sys noget flot betræk til, når jeg lige finder det rigtige stof (der er flere rundt omkring, som for en billig penge + materiale kan sy betrækket for en). Vi kunne købe os fattige i babyting (det er vores første), der er så meget flot!

  /Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stil