Butikken er opdateret

lækre cremede karamelsnegle

For et par uger siden skulle vi have brugt vores hjemmelavede dolce latte karamelcreme, og ville prøve os ad med noget hjemmebag. Det blev til nogle lækre karamelsnegle!

Vi brugte hjemmelavet dolce latte, 2 dl mælk, 25 g gær, 1 knivspids salt, 1 tsk stevia, 2 sammenpiskede æg, 80 g smør, ca. 350 g hvedemel, 100 g havreklid, 1 tsk kanel, 1 tsk kardemomme, 1 spsk muscovadosukker 

  • mælken lunes og gæren opløses heri. Herefter tilsættes stevia, salt og æg. 
  • smørret smeltes og røres i. Kanel og kardemomme tilsættes.
  • herefter skal mel og havreklid tilsættes lidt ad gangen indtil dejen er blød og fast.
  • dejen hæver i ca. 1,5 t
  • herefter rulles den ud i en stor firkant, hvor dolce lattecremen smøres på, og muscovadosukkeret strøes over.
  • og så er det bare at rulle sammen og skære 1 cm tykke stykker, som kommer på bagepladen og pensles med lidt æg
  • så bages de på 200 grader i ca. 15 minutter og spises lune!

Billedet er taget dagen efter, og da var de stadig cremede og bløde 🙂


1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Butikken er opdateret