En vinder er fundet!!

Så mange MANGE tak!!

Den seneste tid er der kommet en del nye læsere til, og vi er så glade for hver og én. Selvom målet ikke er at blive en stor blog, men som så mange andre et “frirum” til ideer, billeder, inspiration osv., så nyder vi da at bloggen er blevet “større”, og altså nu er i top 3 blandt kategorien “familieblogs” i Danmark bloglovin’. Så mange mange tak, det giver kun mere blod på tanden, og når Sebrina først er gået på barsel, får hun endnu mere tid til at passe bloggen og blive inspireret. Så vi håber, I fortsat vil følge med, og at der vil komme flere til. 
Og hvilke indlæg kan I især godt lide? Noget I savner eller er interesseret i at vide mere om? Så skriv gerne kommentarer hertil, det vil være en stor hjælp!

Mange takkehilsner fra Nicolai & Sebrina (samt Aya)

4 kommentarer

 • Så fortjent! Tilykke til jer alle 3 😉
  Personligt gad jeg godt se mere inspiration til boligen – I ser ud til at bo så fint, så tænker at I må have en masse gode ideer og inspiration at dele ud af.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg er lige begyndt at følge jer for nylig.. Men jeg synes, I har en super hyggelig blog. Jeg tror, jeg næsten læste alle jeres gamle indlæg igennem en dag, hvor jeg lå syg. Jeg kan egentlig bare godt lide at læse jeres helt almindelige indlæg fra dagligdagen med alt, hvad den indebærer. Dog kunne jeg godt tænke mig at se flere billeder af og høre om jeres indretning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja det er så fortjent – i har gang i noget ret fint hverdagsbillede agtigt som er hyggeligt at læse med på – Og så er det selvfølgelig også rart at kunne vise min kæreste pæne billeder af Aya – og sige " Se en sød lille en " (lokke lokke) – så han lige kan varme lidt op for ideen om børn 🙂
  KH
  E

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Jeg er også en af dem, som er kommet til i den seneste tid. Jeg synes, at det er så hyggeligt, at vi må følge med i jeres lille familie. Selv har vi herhjemme fået en lille pige, der bliver 6 mdr i morgen.

  Mit eneste ønske er, at I ikke skifter over til fx Bloggers Delight. Det er et skønt format I har og lækkert at man også kan læse med fra mobilen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En vinder er fundet!!