Sunde cookies.. ja!

Sidste dag hos Tumlingerne

I dag havde Aya sidste dag som vuggestuebarn… Det er ret vildt! Hun begyndte da hun var 9 måneder gammel, og nu, NU er det slut! I morgen er hun altså en Troldeunge. Jeg måtte altså lige tage mig sammen da vi sagde farvel og mange tak for de trygge år, og da jeg kom hjem og læste den hilsen hun har fået med på vejen trillede tårerne. Det er som at starte et helt nyt kapitel, men det er heldigvis i samme institution og er egentlig ret sikker på, at det nok skal gå godt. Men tanken om at hun til sommer skal skifte til en helt anden institution giver mig knuder i maven… Men håber, at de måneder hun får som Troldeunge ruster hende til at starte i ny institution. Det bliver nogle vilde måneder for Aya med flytning, en storesøstertitel og skift af institution. Suk… og snøft…

Er I ikke lige søde at skrive om jeres erfaringer med flytning og institutionsskift? 🙂 lige nu kører hormonerne på højtryk, og Nicolai er (heldigvis) slet ikke sådan en hormonella-Helle som jeg er i disse dage.

Og jeg havde aldrig nogensinde forestillet mig at ovenstående ville fylde så meget som det gør… Men sådan er det vel at være mor

– Sebrina

7 kommentarer

 • Puh, gid jeg kunne hjælpe, men vores dreng skal først starte i vuggestue til sommer, og selvom han bare er et barn, der smiler til alle og nok skal klare det super, frygter jeg det bare alligevel. Han er jo så lille! (selvom han på det tidspunkt er 11 måneder). Men jeg håber, at du vil skrive lidt mere om det, når fine Aya er begyndt – vil rigtig gerne høre mere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen erfaringer herfra men masser af medfølelse. Vores pige er fra 21/3/10 så hun har også haft sidste dag i vuggestuen i dag!! Jeg er altså bare så bekymret selvom jeg ved at det nok skal gå. Men det er jo et mega livsforandrende for dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marte i 3.

  Hei fra Norge.
  Vi har ikke forskjellige institusjoner til de minste og de større barna. Men vi har småbarnsavdeling i barnehagen som har flere voksne tilstede enn de avdelingene som de større barna går på. Hva er forskjellene i Danmark?

  Lykke til!
  Hilsen Marte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skal nok skrive mere om det, det kan jeg nok ikke lade være med! Synes også det værste var vuggestuestart, for det er jo bare noget helt helt andet. Aya er trods alt vant til en dag i institution mm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber det er gået godt 🙂 Aya havde i hvert fald en god dag fredag, men er så syg nu 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tror det er nogenlunde det samme i de integrerede institutioner vi har i Danmark.
  Vi har dog også i Danmark institutioner kun for små børn ( ca. 10 måneder gamle til de er ca 3 år gamle) og derefter går de i børnehave til de skal starte i skole.
  Aya går heldigvis i en integreret instituion, hvilket betyder at hun kender børnehavebørnene (de store) samt pædagogerne.
  I vuggestuerne er der også mere mandskab end i børnehavnerne.

  Håber det er nogenlunde forståeligt?

  – Nicolai

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Ok, tror jeg forstår. Det er vel kanskje ikke så ulikt det vi har i Norge.

  Hilsen Marte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde cookies.. ja!